Eurovision, Κίεβο 2017
Τελικός ΕΡΤ1, 22.00
Στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς –δέκα από κάθε βραδιά -, οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία. Στον μεγάλο τελικό συμμετέχει η Ελλάδα με την Demy και το «This is love» και η Κύπρος με τον Hovig και το «Gravity».
Εκπομπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 08.45
Στη σημερινή εκπομπή θα μάθουμε αν υπάρχει πραγματικά υγιεινό παγωτό, ποιες είναι οι παγίδες και τι δείχνει η σύγκριση κανονικού παγωτού με frozen yogurt. Απλά μυστικά για να απολαμβάνουμε παγωτό χωρίς να βομβαρδιζόμαστε με ζάχαρη και λιπαρά. Πώς εφαρμόζουμε φυσικό σχέδιο κατά του στρες; Οι συνδυασμένες πιέσεις και αναπνοές που διώχνουν γρήγορα την ένταση της καθημερινότητας.


Ταξιδιωτική εκπομπή
«Happy traveller» ΣΚΑΪ, 18.00
Happy traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα στη Μαδρίτη. Αυτή τη φορά ο ταξιδιωτικός φακός του Ευτύχη πηγαίνει στην όμορφη πρωτεύουσα της Ισπανίας. Εκεί θα γνωρίσουμε καλύτερα την κουλτούρα της χώρας, τα φαγητά της αλλά και τα αξιοθέατα της πόλης.


Ξένη ταινία
«Ασκήσεις ηρεµίας» (Anger management) Mega, 23.40
Ενας από τους πιο πολύπλευρους αμερικανούς ηθοποιούς, ο Τζακ Νίκολσον, και ένας κωμικός που έχει παίξει σε αρκετές σάχλες, o Ανταμ Σάντλερ, συναντώνται στην κωμωδία του Πίτερ Σίγκαλ που «θυμάται» την επιτυχία του «Ανάλυσέ το»: ο Νίκολσον υψώνει τα φρύδια του τόσο ώστε να μας θυμίσει μια διασταύρωση από «Καλύτερα δεν γίνεται» και «Φωλιά του κούκου» έχοντας αναλάβει τη θεραπεία «καταπολέμησης θυμού» του Σάντλερ, που αποδεικνύεται –το μίνιμουμ –επαρκής. (ΗΠΑ, 2003, 103′)

HeliosPlus