Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Ο Βλάσης έρχεται για πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις αντιμέτωπος με τον Δαμιανό και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Αχιλλέας και ο Βλάσης δεν μπορούν να κατανοήσουν την αντιμετώπιση της Αιμιλίας προς τον Δαμιανό και εξεγείρονται. Η Ρενάτα με τον Αχιλλέα λήγουν την ανακωχή τους, δίνοντας μία πολύ έντονη μάχη μεταξύ τους. Η πληγωμένη Φαίη μαζί με τον Μάκη σχεδιάζουν αντεπίθεση προς όλους. Ο Μίμης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπλοκάρει την εκκολαπτόμενη σχέση του Θάνου με την Ισμήνη. Ο Βλάσης, απογοητευμένος από την Αιμιλία, παίρνει την απόφαση να κάνει μια ριζοσπαστική αλλαγή στη ζωή του.
Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ2, 19.00
Η Αντέλα πρέπει να ξεκουραστεί, καθώς η εγκυμοσύνη της κινδυνεύει. Δέχεται την επίσκεψη των αδελφών της, αλλά και ενός απρόσμενου επισκέπτη. Στο μεταξύ, ο Ροδόλφο επιμένει να τον συνοδεύσει η Μπιάνκα σε ένα δείπνο στο σπίτι των Λοϊγκόρι. Ωστόσο, σε αυτό το δείπνο πρόκειται να παρευρεθεί και ο Κριστόμπαλ, ως καλός σύζυγος της Μαρίνας. Η Ντιάνα είναι τόσο αφοσιωμένη στο εργοστάσιο και στη ζωή των αδελφών της, που παραμελεί τον γάμο της.


Ξένη ταινία
«Εγκλωβισμένοι» (Wind chill)
MEGA, 23.10
Αποφασισμένη να φτάσει στο Ντέλαγουερ για τα Χριστούγεννα, μια φοιτήτρια μπαίνει στο αυτοκίνητο του συμφοιτητή της που πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση. Οταν ανακαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά για αυτήν, εκείνος κόβει δρόμο μέσα από μια άγνωστη περιοχή. Και καθώς ξεσπά μια άγρια χιονοθύελλα, ένα μυστηριώδες αυτοκίνητο βγάζει τους ταξιδιώτες από τον δρόμο. Απομονωμένοι σε επαρχιακό δρόμο και με τη νύχτα να πέφτει, συνειδητοποιούν ότι το κρύο είναι το τελευταίο πρόβλημά τους. (ΗΠΑ, 2007, 87′)

HeliosPlus