Ελληνική σειρά
«Ταμάμ» ΑΝΤ1, 23.00
Η Ελλη δεν μπορεί να δεχτεί τη διπλή προδοσία. Εγκαταλείπει τον Τζεμ παίρνοντας μαζί της και την Ερμίνα. Η Μυρτώ, η Ντίνα, η Ντιλέκ και η Ευθυμία τής συμπαραστέκονται όπως μπορούν. Η Ελλη τα βάζει με όλους και με όλα. Τα πάντα της φταίνε. Ο Τζεμ και η Κατερίνα κάνουν απόπειρες να της εξηγήσουν, αλλά η Ελλη αρνείται να ακούσει. Ο Τεό καταφέρνει την επανασύνδεση της μπάντας και την επαναλειτουργία του TEO’S BAR. Η Κατερίνα συναντά την Ελλη, και αφού της εξηγεί τι συνέβη την αποχαιρετά για πάντα. Ο Τζεμ, ανίκανος να δεχτεί τον χωρισμό, μπαίνει κρυφά στο σπίτι της οικογένειας και επιχειρεί να ρίξει μια κλεφτή ματιά στην κόρη του και στην Ελλη.


Ξένες ταινίες
«Σε εχθρικό έδαφος» (Behind enemy lines) ΣΚΑΪ, 23.45
Ο Κρις Μπάρνετ είναι ένας πιλότος καταδιωκτικού αεροσκάφους που διψάει για δράση, καθώς έχει πολύ καιρό να αναλάβει μια καθαρά μαχητική αποστολή. Κατά τη διάρκεια μιας αναγνωριστικής πτήσης φωτογραφίζει ένα σημείο στρατιωτικού ενδιαφέροντος, και ο εχθρός καταφέρνει να τον καταρρίψει. Τώρα, παγιδευμένος σε εχθρικό έδαφος, θα πρέπει να ξεφύγει απ’ όλους όσοι τον καταδιώκουν. (ΗΠΑ, 2001, 105′)
«Το δικό µας βαλς» (Take this waltz)
ΕΡΤ2, 00.30
Οταν η 28χρονη Μάργκο γνωρίζει τον Ντάνιελ, η χημεία τους είναι άμεση και έντονη. Αναγκάζεται όμως να καταπιέσει την ξαφνική αυτή έλξη, μια κι έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Λου, έναν διάσημο συγγραφέα βιβλίων με συνταγές μαγειρικής. Οταν η Μάργκο μαθαίνει πως ο Ντάνιελ μένει στην άλλη πλευρά του δρόμου από το σπίτι τους, η σιγουριά της οικογενειακής της ζωής θρυμματίζεται. Αυτή και ο Ντάνιελ ξεκλέβουν στιγμές, κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού στο Τορόντο, με τον ερωτισμό τους όμως να κλιμακώνεται εξαιτίας της εγκράτειάς τους. (Καναδάς, 2011, 106′)

HeliosPlus