Ευρωλίγκα
Αναντολού Εφές – Ολυµπιακός
ΕΡΤ2, 19.30
Στην Κωνσταντινούπολη ταξιδεύει ο Ολυμπιακός προκειμένου να συνεχιστούν οι play off αγώνες της διοργάνωσης απέναντι στην Αναντολού Εφές.


Ελληνική σειρά
Το σόι σου ALPHA, 21.00
Η Χαρούλα φτιάχνει την περίφημη καρυδόπιτά της και αναπολεί την πρώτη φορά που έκανε τη συνταγή όταν ήταν ακόμη νιόπαντρη με τον Βαγγέλη και χωρίς παιδιά. Η νοσταλγική στιγμή χαλάει όταν ο Βαγγέλης συνειδητοποιεί ότι για πολλοστή φορά έχει βουλώσει η τουαλέτα και προσπαθεί να βρει τον υπαίτιο και τη βεντούζα. Εν τω μεταξύ τα παιδιά έχουν καταφτάσει και βλέπουν μια ρομαντική κομεντί. Ο Βαγγέλης δεν συμμερίζεται τη συγκίνησή τους, θυμίζοντας στη Χαρούλα ότι η συμπεριφορά του απέχει πολύ από αυτή του πρωταγωνιστή της ταινίας.


Ξένη ταινία
«Μνημείων άνδρες» (The monuments men) STAR, 22.00
Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού της καταγεγραμμένης Ιστορίας, η ταινία αφηγείται τη δράση μιας επίλεκτης διμοιρίας ανθρώπων, οι οποίοι κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν επιφορτιστεί με μια πολύ σημαντική υποχρέωση: να διασώσουν κλεμμένα καλλιτεχνικά αριστουργήματα από τα χέρια των ναζί και να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους τους. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Γερμανία (Βερολίνο, Σαξονία, Πότσδαμ) και στην Αγγλία. (ΗΠΑ / Γερμανία, 2014, 112′)

«Ο ύποπτος της οδού Αρλινγκτον» (Arlington road)
MEGA, 23.00
Οταν η γυναίκα ενός έγκριτου καθηγητή σκοτώνεται από τρομοκρατική οργάνωση, εκείνος παρανοεί και αναζητεί παντού υπόπτους. Πολιτικών διαστάσεων θρίλερ της παλιάς καλής σχολής του Αλαν Τζέι Πάκιουλα (σκοτεινό και απρόβλεπτης εξέλιξης), με καλό καστ αποτελούμενο από τους Τζεφ Μπρίτζες, Τιμ Ρόμπινς, Τζόαν Κιούζακ, Χόουπ Ντέιβις. Πρώτη ταινία του Μαρκ Πέλινγκτον, που αργότερα σκηνοθέτησε τον «Χρησμό της πεταλούδας». (ΗΠΑ, 1999, 112′)

HeliosPlus