Ευρωλίγκα
Φενέρμπαχτσε –Παναθηναϊκός
NOVAsports2HD, 20.45
Στην Κωνσταντινούπολη μεταφέρεται η σειρά των αναμετρήσεων Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε για τα play off της διοργάνωσης.
Ενηµερωτική εκποµπή
Αυτοψία ALPHA, 23.30
Eρευνα, αποκάλυψη, καταγραφή, ενημέρωση. Η εκπομπή βρίσκεται, και φέτος, εκεί που γράφεται η επικαιρότητα. Τα γεγονότα, τα πρόσωπα, οι συνέπειες και οι αντιδράσεις. O,τι συμβαίνει γύρω μας, τη στιγμή που συμβαίνει. Ο Αντώνης Σρόιτερ αφήνει το στούντιο για να βρεθεί εκεί όπου τα φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά θέματα εξελίσσονται, προκαλούν αντιπαραθέσεις, ζητούν απαντήσεις, απαιτούν λύσεις.
Ελληνική σειρά
Μπρούσκο ΑΝΤ1, 20.00
Η Στέλλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα παραλήρημα και βάζει τους δικούς της όρους στην Αναστασία και τον Ματθαίο. Η Μαρίνα πλέον επιθυμεί να πάει να ζήσει με τον Νεκτάριο και την Αλεξάνδρα και εκφράζει τη δική της αλήθεια στην κοινωνική λειτουργό που θα γνωμοδοτήσει για την τελική απόφαση του δικαστηρίου, ενώ παράλληλα όλη αυτή η διαδικασία εξοργίζει τη Δήμητρα περισσότερο.
Ξένη ταινία
«Ο πεζοναύτης 2» (The marine 2)
STAR, 22.00
Ο υπαξιωματικός Τζο Λίνγουντ και η σύζυγός του Ρόμπιν παρευρίσκονται σε ένα VIP party κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε ένα εξωτικό θέρετρο αναψυχής. Ολα κυλάνε ήρεμα μέχρι τη στιγμή που κάτι τραγικό συμβαίνει: μια ομάδα αδίστακτων τρομοκρατών εισβάλλει στον χώρο του πάρτι και αιχμαλωτίζει τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων είναι και η Ρόμπιν. Μόνος σε μια ξένη χώρα, χωρίς καμιά βοήθεια, ο Λίνγουντ θα πρέπει να στηριχθεί στις δυνάμεις του και στις εμπειρίες του ως πεζοναύτη για να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες, να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους και να εμποδίσει την έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου. (ΗΠΑ, 2009, 94′)

HeliosPlus