Εκποµπή υγείας
Υγεία πάνω απ’ όλα» ΑΝΤ1, 08.45
Διατροφικό πλάνο για όσους κοιμούνται αργά. Γιατί όταν χάνουμε ώρες ύπνου ανεβαίνουν τα κιλά μας; Πώς επιδρά το ξενύχτι για δουλειά ή διασκέδαση στην πείνα και στις επιλογές μας στο φαγητό; Τα «Οχι» και τα «Ναι» στη χρήση καλλυντικών. Οι κανόνες που πρέπει να τηρούμε για ασφαλή και αποτελεσματικά καλλυντικά και super αναπνευστικές ασκήσεις που αντιμετωπίζουν το στρες και βελτιώνουν τους δείκτες υγείας.
Ξένες ταινίες
«Ταξίδι 2: Το µυστηριώδες νησί» (Journey2: The mysterious island)
Star, 21.00
Ο νεαρός τυχοδιώκτης Σον Αντερσον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη –ένα νησί γεμάτο με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά (αλλά και θανατηφόρα) μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του θα αρχίσουν να αναζητούν το νησί για να σώσουν τον μοναδικό του κάτοικο και να το εγκαταλείψουν προτού τα σεισμικά – ωστικά κύματα το εξαφανίσουν μαζί με τους θησαυρούς του μια για πάντα.
«Κραυγές αγωνίας» (When a stranger calls) Mega, 23.00
Η Τζιλ εργάζεται ως babysitter τα βράδια και απόψε νομίζει ότι θα είναι μια από τις καλύτερες φορές. Οι γονείς λείπουν, τα παιδιά έχουν πέσει για ύπνο, όλα φαίνονται υπέροχα. Αλλά τότε χτυπά το τηλέφωνο και μια απειλητική φωνή τη ρωτά: «Κοίταξες αν είναι καλά τα παιδιά;». Η ταινία φέρει την υπογραφή του Σάιμον Γουέστ, σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών «Λάρα Κροφτ: Tomb Raider» και «Conair». (ΗΠΑ, 2006, 83′)

HeliosPlus