Ευρωλίγκα play offs
Ολυμπιακός –Αναντολού Εφές
ΕΡΤ2, 21.00
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται και πάλι στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο των play off της Eυρωλίγκας, με σκοπό να κάνει το 2-0.
Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου»
Alpha, 21.00
Η Ρενάτα δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να βάλει τους δικούς της όρους στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Η Αιμιλία, που μαθαίνει για την απάτη της Σύλβιας, βρίσκεται σε σύγχυση και δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να φερθεί. Η Βαρβάρα έρχεται ακόμα πιο κοντά στον Δαμιανό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της οικογένειας της «Φαίης Σταθάτου», ενώ ο Βλάσης έρχεται πολύ κοντά στο να μάθει κάποιο από τα μυστικά της γυναίκας του.


Ξένες ταινίες
«Τιτανικός» (Titanic) STAR, 21.00
Η ερωτική ιστορία του Τζακ και της Ρόουζ, δύο νέων από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που συναντιούνται και ερωτεύονται πάνω στον θρυλικό «Τιτανικό», το υπερωκεάνιο που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912. Ογδόντα Τέσσερα χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο του «Τιτανικού» και με αφορμή μια νέα έρευνα για τον εντοπισμό ενός πολύτιμου μπλε διαμαντιού, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται τη συγκλονιστική ιστορία της που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον «Τιτανικό» μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της. (ΗΠΑ, 1997, 180′)

«Η αρπαγή 2» (Taken 2) ΣΚΑΪ, 21.00
Τα 226 εκατ. δολάρια εισπράξεων της «Αρπαγής» (2008), με τον Λίαμ Νίσον στον ρόλο του πρώην πράκτορα που αναλαμβάνει μόνος τη σωτηρία της απαχθείσας κόρης του, είχαν ως αποτέλεσμα μια κατώτερη «συνέχεια», σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν, με φόντο την Κωνσταντινούπολη. (Γαλλία, 2012, 84′)

HeliosPlus