Ξένες ταινίες
«Θέα από ψηλά» (View from the top)
ΣΚΑΪ, 18.30
Η Γκουίνεθ Πάλτροου υποδύεται την ξανθιά επαρχιωτοπούλα η οποία για να ξεφύγει από τη μιζέρια του περιβάλλοντός της αποφασίζει να πετύχει στον αέρα. (HΠA, 2003, 88′)

«Μαδαγασκάρη» (Madagascar)
ANT1, 20.00
Μια παρέα ζώων εγκαταλείπει την ασφάλεια του ζωολογικού κήπου της Νέας Υόρκης με προορισμό το άγνωστο και κατάληξη ένα εξωτικό νησί. Πολυαγαπημένα σε όλον τον κόσμο κινούμενα σχέδια των Ερικ Ντάρνελ – Τομ Μακ Γκραθ που βρήκαν και «συνέχειες». (ΗΠΑ, 2005, 76′)

«Οι μεγάλοι» (Grown ups)
Mega, 21.00
Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, πέντε καλοί φίλοι, άλλοι άγαμοι και άλλοι παντρεμένοι πια, μαζί με τις γυναίκες τους, ξανασυναντιούνται για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και να αποδείξουν ότι παραμένουν για πάντα αμετανόητοι έφηβοι. Η dream team της σύγχρονης κωμωδίας του Χόλιγουντ σε μια ταινία που χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων. (ΗΠΑ, 2010, 103′)
«Το παιχνίδι» (The game)
STAR, 23.10
Την ημέρα των 48ων γενεθλίων του ο Νίκολας Βαν Ορτον, επιτυχημένος και δυναμικός επιχειρηματίας, δέχεται από τον αδελφό του Κόνραντ ένα πρωτότυπο δώρο: πρόκειται για ένα παράξενο παιχνίδι χωρίς κανόνες που οργανώνει η μυστηριώδης εταιρεία CRS. Ομως, σταδιακά, η ήρεμη ζωή του Ορτον θα πάρει καθοδική πορεία καθώς θα μπλεχτεί σε έναν κυκεώνα τραγικών και απρόβλεπτων καταστάσεων που θα αλλάξουν και θα απειλήσουν άμεσα τη ζωή του. Αμείωτο σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Ντέιβιντ Φίντσερ παρασύρει τον Μάικλ Ντάγκλας σ’ ένα παιχνίδι γάτας –ποντικού όπου τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, εμφανής φόρος τιμής στον νουάρ κυνισμό του Χίτσκοκ. (ΗΠΑ, 1997, 118′)

HeliosPlus