Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στον δρόμο» ALPHA, 21.50
O Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στον δρόμο» για Αχαΐα. Αυτή τη φορά όμως η περιπέτειά τους δεν ξεκινάει στον δρόμο αλλά στον αέρα. Η λίστα των επιθυμιών τους τούς οδηγεί ψηλά, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, παρέα με δύο αλεξιπτωτιστές. Στόχος τους; Να διακόψουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πάτρα προσγειώνοντας το αλεξίπτωτό τους στο γήπεδο. Θα καταφέρουν να «σκοράρουν» την προσγείωσή τους μέσα στο γήπεδο; Η συνέχεια τους επιφυλάσσει μια νέα πρόκληση, αφού ο δρόμος τούς φέρνει μπροστά στο «πιο επικίνδυνο πέρασμα στην Ελλάδα», την επαρχιακή οδό Πατιόπουλο-Περδικάκι στην Αιτωλοακαρνανία. Θα αντέξει η «Κονσέρβα» αυτή την επιθυμία; Οι Γιώργηδες θα προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο μαζί με τη βοήθεια ενός ειδικού-έκπληξη!


Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο» ΑΝΤ1, 20.00
Η κατάσταση του Αχιλλέα πάει απ’ το κακό στο χειρότερο, καθώς ξαναμπαίνει στο χειρουργείο για μια δύσκολη επέμβαση, εξαιτίας κάποιας επιπλοκής. Η Μελίνα, ο Ματθαίος και ο Νεκτάριος περιμένουν με τεράστια αγωνία την εξέλιξη αυτής της δύσκολης κατάστασης. Στο μεταξύ ο Σήφης έχει επιστρέψει στα Χανιά και ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο επιλέγουν αυτήν ακριβώς τη σκηνή για να υλοποιήσουν το σατανικό τους σχέδιο, προκειμένου να τον ενοχοποιήσουν για φόνο.


Ξένη ταινία
«Μυστηριώδης εξαφάνιση» (Gone)
STAR, 22.00
Η Τζιλ (Αμάντα Σέιφριντ) αγωνίζεται να πείσει την αστυνομία ότι η αδελφή της (Εμιλι Γουίκερσαμ) έχει πέσει στα χέρια του απαγωγέα και φονιά γυναικών που είχε απαγάγει και την ίδια πριν από καιρό. Εκείνη όμως είχε γλιτώσει στο παρά πέντε από τον λάκκο όπου ο τρελός την είχε φυλακίσει. Η αδελφή της θα μπορέσει; Εφόσον όμως κανένας δεν την πιστεύει, εκείνη –εκπαιδευμένη και στις πολεμικές τέχνες, παρακαλώ –αποφασίζει να δράσει μόνη της κάνοντας την ντετέκτιβ και λέγοντας παντού ψέματα. (ΗΠΑ, 2012, 86′)

HeliosPlus