Basket league
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Novasports2HD, 19.00
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Δικέφαλο του Βορρά, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Ξένες ταινίες
«Η ζωή του Πι»
(Life of P)
STAR, 21.00
Η ιστορία ενός σύγχρονου Μόγλη σε μια σκληρή, γλαφυρή, ασυνήθιστη περιπέτεια επιβίωσης αλλά και ένα άκρως γοητευτικό παραμύθι γυρισμένο από τον Ανγκ Λι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παρότι στη μεγαλύτερη διάρκεια της ταινίας δεν βλέπουμε παρά ένα αγόρι και μια αρσενική τίγρη πάνω σε μια βάρκα. Ο ταϊβανός σκηνοθέτης κέρδισε ένα δεύτερο Οσκαρ σκηνοθεσίας για αυτή τη διεθνή συμπαραγωγή. (ΗΠΑ/Βρετανία, 2012, 127′)
«Ανθισμένες µανόλιες»
(Steel magnolias)
Mega, 21.00
Εξι πολύ ξεχωριστές γυναίκες, τις οποίες ενώνει μια δυνατή φιλία, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της συγκινητικής ταινίας. Αν και διαφορετικές μεταξύ τους, δεν κρύβουν τίποτα η μία από την άλλη. Μοιράζονται τους φόβους και τις μεγάλες φιλοδοξίες τους με πικρόχολο ύφος, κάνοντας την αυτοκριτική τους σε κάθε τους συνάντηση. Καθεμιά, με τον τρόπο της, είναι πεισματάρα, θαρραλέα και μπορεί να υποστηρίξει τις φίλες της στη χαρά και στη λύπη. (ΗΠΑ, 1989, 113′)
«Ραντεβού στον αέρα»
(Up in the air)
ANT1, 22.15
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται το αστέρι μιας «εταιρείας απολύσεων», δουλειά του οποίου είναι να ξελασπώνει τα διευθυντικά στελέχη εταιρειών ανά την Αμερική που θέλουν να μειώσουν το προσωπικό τους χωρίς να λερώσουν τα χέρια τους. Το ατού αυτής της ταινίας του Τζέισον Ράιτμαν, η οποία απέσπασε έξι υποψηφιότητες για Οσκαρ χωρίς να κερδίσει κανένα, είναι ότι αντιμετωπίζει με χάρη αλλά και εντιμότητα ένα πολύ σοβαρό ζήτημα των καιρών μας: τις απολύσεις. (HΠΑ, 2009, 120′)

HeliosPlus