Ευρωλίγκα
Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός
Novasports2HD, 20.00
Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό.


Ελληνικές σειρές
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 17.45
Ο Ορέστης με τον Φίλιππο πιάνονται στα χέρια και τραυματίζει ο ένας τον άλλον. Η Λαμπρινή με την Ελισάβετ ανοίγουν για άλλη μια φορά την υπόθεση με τα θαμμένα κόκαλα του Βαγγέλη! Παράλληλα, ο Παύλος και η Αλίκη γνωρίζουν τη Λένια με τη Μαντώ για να δουν πώς θα τα πάνε.
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Ολοι έχουν μαζευτεί για το καθιερωμένο κυριακάτικο τραπέζι, στο σπίτι των Χαμπέων. Τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά, μέχρι που μαθαίνουν ότι η Ολγα έχει κανονίσει με τον άλλον παππού και την άλλη γιαγιά, τους γονείς του Μιχάλη, να φέρουν εκείνοι τη μικρή Ειρήνη, μιας και πέρασε τη νύχτα στο σπίτι τους. Σύντομα, γίνεται ξεκάθαρο ότι η Χαρούλα και ο Βαγγέλης δεν τα πάνε καλά ούτε με τους άλλους συμπέθερους. Ολοικάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν τη μοιραία συνάντηση. Τι πραγματικά, όμως, συμβαίνει με τους συμπέθερους; Τι θα γίνει όταν ένα τυχαίο γεγονός θα τους φέρει τελικά μέσα στο σπίτι των Χαμπέων;


Ξένη σειρά
«Νυχτερινή καταδίωξη» (Run all night)
STAR, 22.00
Ο Τζίμι Κόνλον είναι ένας εκτελεστής στο Μπρούκλιν, γνωστός με το ψευδώνυμο «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι καλείται μέσα σε μία νύχτα να επιλέξει πλευρά. (ΗΠΑ, 2015, 109′)

HeliosPlus