Πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών

Παναθηναϊκός – ΝΟΒ
Novasports1HD, 19.00
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ομάδα της Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος.
Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Ηρθε η ώρα ο Μίμης να αντιμετωπίσει μια και καλή τους εκβιαστές του. Αλλά δεν είναι μόνος. Ολη η αντροπαρέα της αυλής στέκεται στο πλευρό του για να τον βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η Ισμήνη υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβουν και απαιτεί να μάθει την αλήθεια.
Ξένη σειρά
«Μοντέρνα οικογένεια» (Modern family)
STAR, 21.00
Ο Τζέι καλεί τον Φιλ σε μια εκδρομή με θέμα τον αερομοντελισμό, αλλά πολύ γρήγορα το μετανιώνει καθώς τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Ο Μάνι βρίσκεται στο σπίτι της Κλερ και εκείνη προσπαθεί να συνηθίσει την ιδέα ότι είναι πια, κατά κάποιον τρόπο, αδέλφια.


Ξένη ταινία
«Η πλεκτάνη» (Body of lies)
STAR, 22.00
Ομορφα φωτογραφημένο πολιτικό θρίλερ του Ρίντλεϊ Σκοτ με βασικούς ήρωες έναν κυνικό γραφειοκράτη (Ράσελ Κρόου) που κινεί τα νήματα της CIA σε θέματα Μέσης Ανατολής και τον ικανό μα παράτολμο πράκτορά του (Λεονάρντο Ντι Κάπριο). Θυμίζει κάπως τη «Syriana», αλλά είναι μια σαφώς κατώτερη ταινία. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Οσκαρ Γουίλιαμ Μόναχαν («Ο πληροφοριοδότης») και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Ιγκνάσιους, γνωστού δημοσιογράφου της «Washington Post». (ΗΠΑ, 2008, 117′)
«Σχέδιο πτήσης» (Flightplan)
ALPHA, 22.50
Η Κάιλ Πρατ κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης θα έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια μητέρα: την εξαφάνιση της κόρης της! Ο εφιάλτης, όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς όλοι επιμένουν ότι επιβιβάστηκε μόνη της. (ΗΠΑ, 2005, 98′)

HeliosPlus