Παγκόσµιο Κύπελλο 2018 – Προκριµατικά
Βέλγιο – Ελλάδα ΣΚΑΪ, 21.45
Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την εθνική ομάδα του Βελγίου στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία το 2018.


Ψυχαγωγική εκποµπή
«Στην υγειά µας, ρε παιδιά» ALPHA, 21.00
Με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς σε μια βραδιά με γλυκές αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο, πειράγματα, αλλά και τραγούδια από ταινίες του «τότε» που στη συνέχεια έγιναν διαχρονικές επιτυχίες. Ανάμεσά τους οι Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη και πολλοί άλλοι.


Ελληνική ταινία
«Μαντώ Μαυρογένους» ΑΝΤ1, 20.00
Η ώρα της Επανάστασης πλησιάζει. Στη Βιέννη, όπου πρόκειται να λάβει χώρα το συνέδριο των βασιλέων, η Μαντώ Μαυρογένους προσπαθεί να συγκινήσει τους ισχυρούς της Ευρώπης ώστε να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων. Επετειακή ταινία για την Επανάσταση του 1821. (1971, 110′)
Ξένες ταινίες
«Ο γάµος του καλύτερού µου φίλου»
(My best friend’s wedding)
MEGA, 21.00
Τρυφερή και χιουμοριστική περιγραφή της σχέσης ανάμεσα σε μια κοπέλα (Τζούλια Ρόμπερτς) και τον πρώην εραστή της (Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ), ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί (την Κάμερον Ντίαζ). (ΗΠΑ, 1997, 102′)
«Το τελικό χτύπηµα»
(Contraband)
STAR, 22.00
Ο Κρις έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια το εγκληματικό παρελθόν του ως λαθρεμπόρου. Τώρα κερδίζει λεφτά δουλεύοντας ως υπάλληλος εταιρείας security για να συντηρήσει τη γυναίκα και το παιδί του. O Κρις αναγκάζεται να επιστρέψει στην παρανομία για να τακτοποιήσει το χρέος του κουνιάδου του και να προστατέψει την οικογένειά του που απειλείται. Η ταινία είναι remake της ισλανδικής ταινίας «Reykjavik – Rotterdam», που αποτέλεσε την επίσημη πρόταση της Ισλανδίας για τα βραβεία Οσκαρ του 2009. (ΗΠΑ/Βρετανία/Γαλλία, 2012, 100′)

HeliosPlus