Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
Novasports2HD, 21.00
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.


Ελληνική σειρά
«Ταμάμ» AΝΤ1, 22.15
Ο ερχομός της Ευθυμίας στο σπίτι κλονίζει κι άλλο την ήδη κλονισμένη ισορροπία στην οικογένεια. Η Ευθυμία με τον δύσκολο και έντονο χαρακτήρα της δεν γίνεται εύκολα συμπαθής. Το αντίθετο.


Ξένες ταινίες
«Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» (Saving private Ryan) ΑΝΤ1, 23.15
Ενώ μαίνεται ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, μια διμοιρία Αμερικανών αναλαμβάνει την ανεύρεση ενός συμπολεμιστή της στη Νορμανδία. Μια αιμόφυρτη τοιχογραφία αντιηρωισμού και κτηνωδίας, ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών και χωρίς αμφιβολία μία από τις κορυφαίες στιγμές του Στίβεν Σπίλμπεργκ που του χάρισε το δεύτερο Οσκαρ σκηνοθεσίας. Οι Τομ Χανκς, Ματ Ντέιμον, Τομ Σάιζμορ, Εντουαρντ Μπερνς, Μπάρι Πέπερ πρωταγωνιστούν. (ΗΠΑ, 1998, 170′)

«Ιχνη στο χιόνι» (Whiteout) STAR, 23.45
Τα σχέδια της κυβερνητικής πράκτορος Κάρι Στέκο, η οποία βρίσκεται σε ένα ερευνητικό κέντρο στην Ανταρκτική, αλλάζουν όταν λίγες ημέρες πριν από το τέλος της «θητείας» της ανακαλύπτει ένα πτώμα, θαμμένο στο άγριο τοπίο της Ανταρκτικής. Ευπρεπές θρίλερ του Ντόμινικ Σένα με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ στον απροσδόκητο (για το παρουσιαστικό της) ρόλο της αποφασιστικής μάρσαλ που βρίσκεται στο κατόπι ενός κατά συρροήν δολοφόνου. (ΗΠΑ, 2009, 90′)
«Καραντίνα 2: τρόµος στο αεροδρόµιο» (Quarantine 2: terminal) MEGA, 24.00
Ενας παράξενος ιός έχει μολύνει και εξοντώσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Λος Αντζελες. Οι επιβάτες μιας πτήσης προς Κάνσας νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί καθώς πετούν πάνω από τη μολυσμένη πόλη. Ο ιός ωστόσο κατάφερε να «επιβιβασθεί» και το αεροσκάφος πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε ένα εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο κάπου στο πουθενά… (ΗΠΑ, 2011, 82′)

HeliosPlus