Εκτάκτως από το Σάββατο 25 Μαρτίου και κάθε μήνα το «Vita» δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες του στο περίπτερο μαζί με το «ΒΗΜΑ της Κυριακής»

1997, στη Σταδίου ένα νέο περιοδικό βγαίνει στα περίπτερα. Ο πρώτος ελληνικός τίτλος που ασχολείται με την υγεία και την ευεξία μας και κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Στην πορεία γίνεται παράδειγμα προς μίμηση και ανοίγει τον δρόμο σε μια νέα αγορά περιοδικών με τέτοια θεματολογία.

Τα χρόνια περνούν, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και το «Vita» βάζει ψηλά τον πήχη για άλλη μια φορά. Συναντιέται με τον ψηφιακό κόσμο μέσω του vita.gr και μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Τι είναι αυτό που το κρατά στην αιχμή επί 20 χρόνια; Η στελέχωσή του από μια αληθινή dream team καταξιωμένων δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών. Η δυνατότητά του να επιταχύνει όταν οι καιροί βιάζονται. Η ικανότητά του να αναζητά το ξεχωριστό και να επιλέγει το καλύτερο και πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένο. Η πληροφορία και η νέα γνώση που υπάρχει σε κάθε σελίδα του και κάνει τη ζωή μας καλύτερη, πιο υγιή και πιο ευτυχισμένη.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 25 Μαρτίου το επετειακό τεύχος των 20 χρόνων τα έχει όλα!

Anti-ageing
Μπορούμε άραγε να δραπετεύσουμε από τη φθορά του χρόνου; Οι περισσότεροι την έχουμε αποδεχθεί ως προϋπόθεση για την ύπαρξη ζωής, αλλά πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Ανοίξτε την αγκαλιά σας

Οι αγκαλιές έχουν μεγάλη δύναμη. Η επιστήμη τις βάζει στο μικροσκόπιο και ανακαλύπτει ότι κάνουν θαύματα στην υγεία μας.

Θυμός

Ελέγξτε τον, για το καλό σας!

Dinner time
Ποια είναι τελικά η ιδανική ώρα για να φάμε το βραδινό μας, ώστε να μην απειληθεί η γραμμή μας;

Outdoor training

Μια βόλτα στη φύση θα σας αποκαλύψει ότι εκεί έξω υπάρχει ένα τεράστιο γυμναστήριο.

Βότανα

Ποια ηρεμούν το στομάχι

Η ζωή στα καλύτερά της, λοιπόν, κάθε μήνα στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» και μετά αυτόνομα στα περίπτερα!