Ευρωλίγκα
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός
ΕΡΤ2, 20.00
Η σερβική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.
Τσαμπιονς Λιγκ (πόλο ανδρών)
Νις – Ολυμπιακός
Novasports4HD, 21.00
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ουραγό του ομίλου, τη γαλλική ομάδα Νις, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ανδρών.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Η Μπέλα ετοιμάζεται να πάει σε ριγιούνιον της τάξης της. Καθώς όλοι περνούν μια φάση ενδοσκόπησης, ο Διονύσης αναρωτιέται αν έκανε λάθος που δεν ακολούθησε την Αλίνα, η Χαρούλα τι θα γινόταν αν δεν παντρευόταν τόσο μικρή, ο Μιχάλης πού θα ήταν τώρα αν δεν τον έβρισκε η κρίση. Ο Βαγγέλης κλονίζεται από το υπαρξιακό της Χαρούλας.
Ξένες ταινίες
«Το τελικό χτύπημα» (Contraband)
STAR, 22.00
Ο Κρις έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια το εγκληματικό παρελθόν του ως λαθρεμπόρου. Τώρα κερδίζει λεφτά δουλεύοντας ως υπάλληλος εταιρείας security για να συντηρήσει τη γυναίκα και το παιδί του. O Κρις αναγκάζεται να επιστρέψει στην παρανομία για να τακτοποιήσει το χρέος του κουνιάδου του και να προστατέψει την οικογένειά του που απειλείται. Η ταινία είναι remake της ισλανδικής ταινίας «Reykjavik – Rotterdam», που αποτέλεσε την επίσημη πρόταση της Ισλανδίας για τα βραβεία Οσκαρ του 2009. (ΗΠΑ/Βρετανία/Γαλλία, 2012, 100′)
«Μια σκοτεινή αλήθεια» (A dark truth)
MEGA, 24.00
Ο Αντι Γκαρσία υποδύεται τον Τζακ, πρώην πράκτορα της CIA, που το καθήκον τον καλεί να επιστρέψει. Η συνιδιοκτήτρια μιας μεγάλης πολυεθνικής που διαχειρίζεται φυσικούς πόρους σε τριτοκοσμικές χώρες σοκάρεται όταν ένας νεαρός αυτοκτονεί μπροστά της, αφού την κατηγορεί για τον χαμό της οικογένειάς του. Τότε, αποφασίζει να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή αλήθεια στις ζούγκλες του Εκουαδόρ. (ΗΠΑ, 2012, 116′)

HeliosPlus