Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο
NOVASPORTS2HD, 21.15
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην έδρα του, την Αρμάνι Μιλάνο η οποία έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ALPHA, 21.00
Μετά τους απανωτούς σεισμούς που έγιναν στην Κρήτη από την αρχή του χρόνου, η φοβία της Βούλας έχει χτυπήσει κόκκινο και την κάνει «πρόσφυγα» στο ίδιο της το σπίτι. Ο Μηνάς το αντιμετωπίζει στωικά, με πολλή πείνα αλλά και πολλή αγάπη. Η Μαρίνα υποπτεύεται ότι ο Ηλίας έχει κάποια εξωσυζυγική σχέση, επειδή λείπει από το σπίτι λέγοντάς της ψέματα ότι έχει κάποιο μίτινγκ. Ο Διονύσης βρίσκει δουλειά part time για να ενισχύσει τα οικονομικά τους, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο θετικά.

Ξένες ταινίες
«Το ακρωτήρι της βίας» (Zulu) STAR, 22.00
Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καρίλ Φερέι, το φιλμ πραγματεύεται τη ζωή του Αλί Σοκχέλα που ως παιδί επέζησε από ένα φρικτό μακελειό. Σήμερα είναι επικεφαλής του κλάδου ανθρωποκτονιών της νοτιοαφρικανικής αστυνομίας. Ολοι τον χαρακτηρίζουν μοναχικό και εργασιομανή. Συνεργάτης του, ο Μπράιαν Επκιν, ένας ανεξάρτητος λευκός αξιωματικός, λάτρης των καταχρήσεων, η οικογένεια του οποίου αρχικά συμμετείχε στην επιβολή του Απαρτχάιντ. Μαζί έχουν να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα σε έναν τόπο βαθιά στοιχειωμένο από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Η εγκληματικότητα επιδεινώνεται από τη δράση συμμοριών και η δουλειά των δύο αστυνομικών γίνεται ακόμη πιο δύσκολη όταν βρίσκουν το βαριά κακοποιημένο πτώμα ενός ανήλικου κοριτσιού. (Γαλλία / Νότια Αφρική, 2013, 98′)
«Ανακαλύπτοντας τον Φόρεστερ» (Finding Forrester) MEGA, 24.00
Βραβευμένος με Πούλιτζερ λευκός αμερικανός συγγραφέας (Σον Κόνερι) γίνεται ο μέντορας φτωχού μαύρου μαθητή (Ρομπ Μπράουν). Από τον σκηνοθέτη του «Ξεχωριστού Γουίλ Χάντινγκ», Γκας Βαν Σαντ. (ΗΠΑ, 2010, 120′)

HeliosPlus