Ελληνική σειρά
«Αστέρας Ραχούλας»
ALPHA, 21.50
Η ημέρα του μεγάλου ντέρμπι με τον Κεραυνό έφτασε και τίποτα δεν πάει κατ’ ευχήν. Ο Μπάμπης είναι πολύ ανήσυχος με τα νέα που μαθαίνει από την Αθήνα για τους παρατηρητές. Παράλληλα, η Μαργαρίτα αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στη Βαγγελιώ.Η Σαββούλα, παραπλανώντας τον Θόδωρο, επιβεβαιώνειτις υποψίες που είχε για τον Αγγελή. Η Γιώτα παίρνει την πρωτοβουλία να προσθέσει στο ρόστερ του Κεραυνού έναν παίκτη-«εργαλείο». Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι στο Παραδείσι παίρνει άγρια τροπή και ο Αγγελής με τον Καπερώνη προχωρούν σε μια συμφωνία χωρίς προηγούμενο.


Ξένες ταινίες
«The Town» STAR, 23.00
Το Τσαρλστάουν στη Βοστώνη είναι μια συνοικία γνωστή για την υψηλή της εγκληματικότητα. Ο Νταγκ, ένας ληστής τραπεζών με τη δική του συμμορία, κατάγεται από αυτή την περιοχή και συνεχίζει την παράδοσή της. Κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ληστείας παίρνουν όμηρο τη διευθύντρια μιας τράπεζας. Μόλις ξεφεύγουν, την αφήνουν ελεύθερη, αλλά λίγο αργότερα ανακαλύπτουν πως η κοπέλα μένει στην ίδια γειτονιά της Βοστώνης με αυτούς. (ΗΠΑ, 2010, 114′)

«Η ιστορία του στρατιώτη»
(A soldier’s story)
MEGA, 24.00
«Η ιστορία του στρατιώτη» είναι μια συγκλονιστική ταινία, που επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στη δολοφονία ενός λοχία σε μια στρατιωτική βάση μαύρων, στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο λοχαγός Ντέιβενπορτ, διακεκριμένος μαύρος στρατιωτικός δικηγόρος, αναλαμβάνει τις έρευνες γύρω από την απεχθή δολοφονία του μαύρου λοχία Γουότερς, στο Φορτ Νιλ της Λουιζιάνα. Πρόκειται για ένα αστυνομικό φιλμ μυστηρίου και ταυτόχρονα ένα έξοχο κοινωνικό δράμα, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή. (ΗΠΑ, 1984, 100′)

HeliosPlus