Σούπερ Λιγκ
Ατρόμητος – ΑΕΚ
Novasports2HD, 19.30
Μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.


Basket league
Παναθηναϊκός – Λαύριο
Novasports3HD, 21.00
Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα του Λαυρίου.

Ελληνική ταινία
«Ο Μπακαλόγατος»
ΑΝΤ1, 20.00
Ο Κώστας Χατζηχρήστος υποδύεται έναν αφελή επαρχιώτη μπακαλόγατο, που γίνεται εξαιτίας της μεγαλομανίας του περίγελος των ανθρώπων της γειτονιάς. Βασικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας παίζει για άλλη μία φορά ο έρωτας. Τον μεγάλο έλληνα κωμικό πλαισιώνουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Η ασπρόμαυρη ταινία προβάλλεται για πρώτη φορά έγχρωμη στην ελληνική τηλεόραση. (1963, 81′)
Ξένες ταινίες
«Τζακ ποτ στον έρωτα» (What happens in Vegas) ΣΚΑΪ, 21.00
Ερωτικά αλλά και οικονομικά μπερδέματα ανάμεσα στον Αστον Κούτσερ και στην Κάμερον Ντίαζ ύστερα από μια νύχτα ακολασίας στο Λας Βέγκας. Ευχάριστη ρομαντική κομεντί, ό,τι πρέπει για Παρασκευή βράδυ. Σκηνοθεσία: Τομ Βόγκαν. (ΗΠΑ, 2008, 88′)

«Εγώ, ο απαισιότατος» (Despicable me)
Star, 21.45
Σε ένα όμορφο προάστιο, ανάμεσα στα σπίτια με τους λευκούς φράχτες και τα ανθισμένα τριαντάφυλλα, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο. Εκεί διαμένουν ο πανούργος Γκρου και τα απερίγραπτα κωμικά «τσιράκια» του, τα minions. Ο Γκρου μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια σχέδια και το νέο, μεγαλεπήβολο είναι να κλέψει το φεγγάρι. Προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια, τα οποία του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα ακόμη και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας και μίσους να κινδυνεύει να πέσει ολοσχερώς. (ΗΠΑ, 2010, 92′)

HeliosPlus