Γιουρόπα Λιγκ
Μπεσίκτας – Ολυµπιακός
COSMOTEsport2HD, 20.00
Η τουρκική Μπεσίκτας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη μετά το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Ρεάλ Novasports2HD, 21.15
Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, στοχεύοντας στη νίκη. Στη Μαδρίτη, στον πρώτο γύρο, η Ρεάλ είχε κερδίσει 87-84.
Εκποµπή
«60′ Ελλάδα» Alpha, 23.50
Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζει για πέμπτη χρονιά το ταξίδι του στην Ελλάδα. Στόχος, η καταγραφή της καθημερινότητας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.


Ξένες ταινίες
«Κούρσα θανάτου 2» (Death race 2) Star, 22.00
Η οικονομία των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει. Το σωφρονιστικό ίδρυμα Terminal Island «φιλοξενεί» μερικούς από τους πιο βίαιους εγκληματίες στον κόσμο. Ο Καρλ Λούκας καταδικάζεται ισόβια για τη δολοφονία ενός αστυνομικού. Και ενώ φαίνεται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα, η αδίστακτη τηλεοπτική παραγωγός Σεπτέμπερ Τζόουνς εμφανίζεται αναζητώντας διαγωνιζομένους για ένα βάναυσο νέο reality show, όπου οι φυλακισμένοι μάχονται ενάντια σε αυτοκίνητα-φονικές μηχανές, εξοπλισμένα με θανατηφόρα όπλα. (ΗΠΑ, 2010, 91′)
«Αλήθεια ή συνέπειες» (Truth or consequences, N.M.)
MEGA, 24.00
Ο Ρέιμοντ βγαίνει από τη φυλακή αποφασισμένος να βρει όσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσει με την αγαπημένη του Αντι. Με έναν πρώην συγκρατούμενό του και τον αινιγματικό συνεργάτη του καταστρώνουν μια ληστεία, στη διάρκεια της οποίας σκοτώνεται ένας αστυνομικός. Η λεία της ληστείας όμως δεν είναι χρήματα αλλά μια βαλίτσα γεμάτη κοκαΐνη. (ΗΠΑ, 1997, 102′)

HeliosPlus