Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Ο Σάββας με τον Μιχάλη αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον εναλλακτικό τουρισμό ή, αλλιώς, ξεναγήσεις γκρουπ σε στοιχειωμένα σημεία της Αθήνας. Καθώς ψάχνουν να βρουν από πού θα ξεκινήσουν, η Λυδία αναφέρει ότι υπάρχει ένας αστικός μύθος πως το πατρικό της είναι στοιχειωμένο και ξαφνικά οι δύο άνδρες βρίσκουν τη λύση στο πρόβλημά τους. Η βοήθεια να εισχωρήσουν στο υπόγειο και να στήσουν το σκηνικό τους έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν καθώς ο Βαγγέλης θέλει να ανοίξει το υπόγειο για να στήσει ένα βαρελάκι κρασί.


Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ1, 19.45
Σε ένα μοναστήρι δολοφονείται ένας ιερέας και ο Μέρντοχ συναντά εκεί τη χαμένη από παλιά αδελφή του Σουζάνα, που είναι τώρα η ηγουμένη. Οταν οι υποψίες πέφτουν σε δύο καλόγριες η Σουζάνα στρέφεται εναντίον του.
Ξένες ταινίες
«Prisoners» STAR, 22.00
Ενας απελπισμένος άνδρας (Χιου Τζάκμαν) φυλακίζει τον άνθρωπο που θεωρεί ύποπτο για την απαγωγή της κόρης του. Υποβλητική ταινία του Ντενίς Βιλνέβ («Arrival»), σε κρατά με τις διαρκείς ανατροπές και τη λεπτομερή ανάλυση της ψυχολογίας των ηρώων. Παίζουν επίσης οι Τζέικ Τζίλενχααλ, Πολ Ντάνο. (ΗΠΑ, 2013, 153′)
«Think like a man» MEGA, 24.00
Οι ισορροπίες στην καθημερινότητα τεσσάρων ζευγαριών ανατρέπονται όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν το πάνω χέρι στις σχέσεις τους, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που αναγράφονται στο βιβλίο του Στιβ Χάρβεϊ, «Act Like A Lady, Think Like A Man». Σύντομα, οι άνδρες της παρέας παίρνουν την απόφαση να σηκώσουν κεφάλι και σκαρφίζονται έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν τις «οδηγίες χρήσης των σχέσεων» προς δικό τους όφελος. Η μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα μόλις ξεκίνησε! (Ινδία, 2012, 122′)

HeliosPlus