Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Η Σύλβια κάνει έκπληξη στον Μάκη, όμως δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Η Αιμιλία στο δείπνο ενημερώνει τους γιους της ότι θα δοκιμάσει να αποδεσμεύσει την εταιρεία από τη γερμανική επίβλεψη. Ο Φώτης με την Ελλη οδεύουν με δυσκολίες προς την ολοκλήρωση του έρωτά τους και τα καταφέρνουν. Από την άλλη μεριά, ο Ζούβας και η Σύλβια κάνουν ακόμη μια αποτυχημένη απόπειρα! Ο Δαμιανός δέχεται μια πολύ δελεαστική πρόταση από τον Αγγέλου!


Ελληνική ταινία
«Νίκη της Σαµοθράκης» ΕΡΤ2, 21.50
Πρόκειται για μια σάτιρα του Νεοέλληνα που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Δήμος Αβδελιώτης με το τυπικά λιτό, ασκητικό του ύφος. Η ταινία ουσιαστικά περιγράφει τις εχθρικές σχέσεις μεταξύ των ιδιοκτητών δύο γειτονικών καταστημάτων, που κρατάει από την εποχή των παππούδων τους. Εχει τιμηθεί με τα βραβεία Ηχου και Ενδυματολογίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τα Κρατικά Βραβεία Μουσικής και Μακιγιάζ. (1990, Ελλάδα, 95′)

Ξένες ταινίες
«Colombiana» STAR, 22.00
Οι περιπέτειες μιας κολομβιανής επαγγελματία δολοφόνου (Ζόε Σαλντάνα) που κατά βάθος το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί τον θάνατο των γονιών της. (ΗΠΑ/Γαλλία, 2011, 103′)
«Οχι άλλη χαζοαµερικάνικη ταινία»
(Not another teen movie)
MEGA, 24.00
Αυτή η χρονιά σημάδεψε το Κολέγιο Τζον Χιουζ: η ομάδα ποδοσφαίρου πάτωσε, μια τουαλέτα προσγειώθηκε μέσα στην τάξη των Αγγλικών, μαθητές τραυματίστηκαν, έφαγαν χυλόπιτες, έγραψαν αξέχαστα απαράδεκτα ποιήματα και όλα αυτά ήρθαν και «έδεσαν» με τον αποχαιρετιστήριο χορό της χρονιάς, όπου η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Οπως είναι φυσικό, το Κολέγιο δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο. (ΗΠΑ, 2002, 89′)

HeliosPlus