Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» ALPHA, 21.00
Η Μαρίνα, από μια φήμη που ακούει στο δικηγορικό γραφείο, είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται να γίνει Grexit τις επόμενες μέρες. Ο Διονύσης ανησυχεί ότι η μικρή έχει καταπιεί ένα κομμάτι από το παιχνίδι της και η Νικολέτα προσπαθεί μάταια να τον καθησυχάσει. Η Βούλα διαβάζει σ’ ένα σάιτ πως μια από τις καλύτερες ασκήσεις πρόληψης του Αλτσχάιμερ είναι η συγγραφή σεναρίου. Ο Μηνάς όμως δεν το βρίσκει καθόλου καλή ιδέα.
«Οι συµµαθητές» ANT1, 22.15
Το σημερινό επεισόδιο απαντάει στα ερωτήματα: Γιατί φοβάται η Μαριλένα να συναντήσει ο Ανδρέας τη Λυδία; Γιατί ζητάει ο Ανδρέας να συναντήσει τον Νικόλα; Θα σπάσει τελικά ο κωδικός των αρχείων; Θα αποκαλύψει η Λυδία την αλήθεια στον Ανδρέα; Εχει σχέση με τα τηλεφωνήματα;


Ξένες ταινίες
«Ο µόνος επιζών» (Lone survivor) STAR, 23.30
Στην περιπέτεια του Πίτερ Μπεργκ παρακολουθούμε την προσπάθεια μιας ομάδας αμερικανών πολεμιστών (Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τέιλορ Κιτς, Εμίλ Χιρς, Μπεν Φόστερ) να αντισταθεί σε ολόκληρο στρατό από Ταλιμπάν. Αυτός ο θορυβώδης και απίστευτα πομπώδης θρίαμβος του «καλού αμερικανού στρατιώτη» είναι τόσο προπαγανδιστικά γυρισμένος που δεν ξέρεις αν θα πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. (ΗΠΑ, 2013, 112′)
«Η χρηµαταποστολή»
(Money train)
Mega, 01.15
Δύο θετά αδέλφια, ο Τζον (Γουέσλι Σνάιπς) και ο Τσάρλι (Γούντι Χάρελσον), ο ένας μαύρος, ο άλλος λευκός, εργάζονται ως μυστικοί αστυνομικοί στο μετρό της Νέας Υόρκης. Ονειρεύονται τη ληστεία της «χρηματαποστολής» του τρένου που μεταφέρει εισπράξεις εκατομμυρίων, πράγμα που ως σήμερα δεν έχει καταφέρει κανείς. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η γοητευτική συνάδελφος Γκρέις (Τζένιφερ Λόπεζ) μπαίνει ανάμεσά τους. (ΗΠΑ, 1995, 106′)