Σούπερ Λιγκ
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Novasports1HD, 19.30
Στο ΟΑΚΑ υποδέχεται η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Αθλητική εκποµπή
«Kick Off» ΣΚΑΪ, 23.55
Ολη η αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην παρουσίαση της εκπομπής το δίδυμο Κώστας Βαϊμάκης – Γιάννης Τσαούσης παίζει με μαεστρία το «ένα-δύο», δίνει πάσες «πάρε-βάλε» στους σχολιαστές Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη και Βασίλη Παπαθεοδώρου και κάνει απανωτά επιτυχημένα overlaps με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Παναγιώτη Βαρούχα και φυσικά ολόκληρο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.


Ξένες ταινίες
«Κώδικας Da Vinci» (The Da Vinci code)
Mega, 21.00
Ενας διάσημος αμερικανός καθηγητής Ιστορίας (Τομ Χανκς) καλείται στο Μουσείο του Λούβρου για την εξιχνίαση των ακατάληπτων συμβόλων που άφησε πίσω του ο δολοφονημένος έφορος του Μουσείου. Καλοφτιαγμένη κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν από τον Ρον Χάουαρντ. (ΗΠΑ, 2006, 92′)
«Ο τελευταίος σαµουράι» (The last Samurai) STAR, 22.00
19ος αιώνας, Ιαπωνία. Ο αυτοκράτορας μισθώνει μια ομάδα αμερικανών αξιωματικών, βετεράνων του Εμφυλίου, προκειμένου να εκπαιδεύσουν τον στρατό στη χρήση σύγχρονων όπλων για να εξαλείψει την πολεμοχαρή αλλά υπερήφανη ομάδα. Ανάμεσα στους εκπαιδευτές ο Νέιθαν Αλγκρεν (Τομ Κρουζ), που η μοίρα θα παίξει μαζί του ένα απρόσμενο παιχνίδι. (ΗΠΑ, 2003, 139′)
«Sherlock Holmes» ALPHA, 23.15
Με τη βοήθεια του ορθολογιστή βοηθού του, δρος Τζον Γουάτσον (Τζουντ Λο), ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) λύνει δύσκολες υποθέσεις μυστηρίου στην Αγγλία της Βιομηχανικής Επανάστασης. Ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι μάς προτείνει να ξεχάσουμε την εικόνα του Χολμς των σελίδων του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ και να τον δεχθούμε ως action hero. (ΗΠΑ, 2009, 110′)

HeliosPlus