Σούπερ Λιγκ
Ηρακλής – Παναθηναϊκός
Novasports2HD, 19.30
Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Καυτανζόγλειο».
Εκποµπή Υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα» ANT1, 08.45
Στη σημερινή εκπομπή με τη Φωτεινή Γεωργίου θα μάθουμε τι λένε οι τελευταίες επιστημονικές μελέτες: να τρώμε τυρί τελικά ή μήπως όχι; Νέα επιστημονικά δεδομένα για το κανονικό και το τυρί με χαμηλά λιπαρά. Επίσης, τι πρέπει να προσέχουμε στις βαφές μαλλιών; Οι κανόνες που πρέπει να τηρούμε. Τέλος, θα μάθουμε για τις παυσίπονες πιέσεις για τον πονοκέφαλο.
Παιδική µουσική εκποµπή
«Στα παιδιά ο λόγος» ΕΡΤ2, 20.00
Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια των συνεργατών του, τους μουσικούς και ηθοποιούς Σωκράτη Πατσίκα, Κώστα Κοράκη, Αλέξανδρο Ζουγανέλη, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, μελοποιούν «μύθους του Αισώπου» και δημιουργούν με τη συμμετοχή των παιδιών.
Ξένες ταινίες
«Batman begins» STAR, 22.50
Ο σκηνοθέτης Κρις Νόλαν εξετάζει τα πρώτα βήματα του Μπάτμαν με έμφαση στο πώς ο δισεκατομμυριούχος Μπρους Γουέιν (Κρίστιαν Μπέιλ) αποφάσισε να μετατραπεί σε μασκοφόρο εκδικητή της νύχτας. Την ταινία ακολούθησε ο «Σκοτεινός ιππότης», επίσης του Νόλαν και πάλι με τον Μπέιλ. (HΠΑ, 2005, 126′)
«Ορια αντοχής» (Vertical limit)
MEGA, 23.15
Ενας νεαρός ορειβάτης (Κρις Ο’ Ντόνελ) αγωνίζεται να σώσει την εγκλωβισμένη στα Ιμαλάια αδελφή του (Ρόμπιν Τάνεϊ). Οι επικίνδυνες λήψεις με φόντο τις απόκρημνες, χιονισμένες περιοχές του Κ2, μιας από τις δυσκολότερες βουνοκορφές του Εβερεστ, είναι το στοιχείο που μένει στη μνήμη μετά την εμπειρία αυτής της δυναμικής περιπέτειας, που δεν προδίδει στο ελάχιστο τον τίτλο της. Η σκηνοθεσία είναι του Μάρτιν Κάμπελ, τελευταία επιτυχία του οποίου ήταν το «Casino Royale». (ΗΠΑ, 2000, 119′)

HeliosPlus