Ευρωλίγκα
Ζαλγκίρις –Παναθηναϊκός
ΕΡΤ2, 20.00
Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας, στο Κάουνας, για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις.
Ολυμπιακός –Μπεσίκτας
COSMOTEsport2HD, 22.05
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα υποδεχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας την τουρκική Μπεσίκτας στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.
Ενημερωτική εκπομπή
«360°»
ALPHA, 23.50
Η Σοφία Παπαϊωάννου και οι «360ο» παρουσιάζουν τρία κορίτσια που μεγάλωσαν σε ένα «διαφορετικό σπίτι»: το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα στον Πειραιά. Τρία κορίτσια που ξεπέρασαν τις δυσκολίες της παιδικής τους ηλικίας, κυνήγησαν τα όνειρά τους, πέτυχαν να σπουδάσουν και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.


Ξένη σειρά
«Blindspot» STAR, 21.00
Ο Οσκαρ αναθέτει στην Τζέιν τη νέα αποστολή της, να τοποθετήσει έναν μηχανισμό εντόπισης στο εσωτερικό του οχήματος της ομάδας. Ο Εντγκαρ ξυπνά με ένα πυροβόλο όπλο στο κεφάλι του. Ο μασκοφόρος άνδρας τον προειδοποιεί ανοικτά σχετικά με την έρευνά του για τον θάνατο του Κάρτερ. Η Πάτερσον λύνει το μυστήριο ενός τατουάζ, την καύση του τριαντάφυλλου και η έρευνα οδηγεί στην πρόσφατη ληστεία μιας γκαλερί.


Ξένη ταινία
«Παγιδευμένη»
(Trapped) Mega, 24.00
Ο Τζο και η Τσέριλ Χίκι είναι σπεσιαλίστες στο να αποσπούν χρήματα από πλούσιες οικογένειες, καταστρώνοντας άψογα «ενορχηστρωμένα» σχέδια. Ομως, αυτή τη φορά, απάγοντας την εξάχρονη κόρη των Τζένινγκς έχουν διαλέξει λάθος λεία. Γιατί τα «θύματα» αρνούνται αυτόν τον ρόλο, αποφασίζοντας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φέρουν πίσω τη μικρή Αμπι, πάση θυσία. Και έχουν μόνο 24 ώρες για να το καταφέρουν. (ΗΠΑ, 2002, 99′)

HeliosPlus