Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» Alpha, 21.00
Η Τασία, η τραγουδίστρια φίλη της Χαρούλας, παντρεύεται και οι γυναίκες της οικογένειας Χαμπέα ετοιμάζονται όχι μόνο για τον γάμο αλλά και για το μπάτσελορ πάρτι της μέλλουσας νύφης. Ο Βαγγέλης έχει πολλές αντιρρήσεις και πολλούς φόβους γι’ αυτή την έξοδο γιατί θα είναι η πρώτη φορά που η Χαρούλα θα βγει νύχτα χωρίς αυτόν και ως γνωστόν είναι άμαθη στα ποτά και στα ξενύχτια. Η Λυδία που είναι η μόνη που προτίθεται να τη συνοδεύσει του υπόσχεται ότι θα την προσέξει. Ομως η Λυδία φεύγει νωρίτερα από το πάρτι κι έτσι τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. H Χαρούλα γυρίζει ξημερώματα στο σπίτι, μεθυσμένη και σημαδεμένη.
Ξένες ταινίες
«Το δαχτυλίδι της φωτιάς» (Pacific rim)
Star, 22.00
Οταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων –γνωστά ως Καϊτζού –αρχίζουν να εφορμούν από τη θάλασσα ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. (ΗΠΑ, 2013, 120′)

«Βάσιμες υποψίες» (Impact point)
MEGA, 24.00
Γυναικείο μπιτς βόλεϊ και σασπένς. Η Κέιλι είναι επαγγελματίας αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ και έχει μάθει πώς να κατακτά τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Ξέρει να τα βάζει με τον πιο δυνατό αντίπαλο αλλά τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει. Οταν θα γνωρίσει έναν μυστηριώδη δημοσιογράφο, τον Χόλντεν, μια σειρά από περίεργα γεγονότα θα την κάνουν να αμφιβάλλει για τα πάντα. Θα το βάλει άραγε τόσο εύκολα κάτω ή θα πάει με σιγουριά για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής της; (ΗΠΑ, 2008, 81′)

HeliosPlus