Καρναβάλι 2017 –Παρέλαση
ΕΡΤ2, 14.00
Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθεί ζωντανά και εφέτος η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, μεταφέροντας σε κάθε άκρη της Ελλάδας, και όχι μόνο, τη ζωντάνια, τον παλμό, τη φρεσκάδα, την ευρηματικότητα, τη σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας.
Αθλητική εκπομπή
«Kick Off»
ΣΚΑΪ, 24.00
Ολη η αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην παρουσίαση της εκπομπής το δίδυμο Κώστας Βαϊμάκης – Γιάννης Τσαούσης παίζει με μαεστρία το «ένα-δύο», δίνει πάσες «πάρε-βάλε» στους σχολιαστές Αλέξη Σπυρόπουλο, Βασίλη Βέργη και Βασίλη Παπαθεοδώρου και κάνει απανωτά επιτυχημένα overlaps με τη Χριστίνα Βραχάλη, τον Παναγιώτη Βαρούχα και φυσικά ολόκληρο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.
Ξένες ταινίες
«Evolution»
MEGA, 21.00
Ενας μετεωρίτης πέφτει στη Γη, μεταφέροντας μικροοργανισμούς που εξελίσσονται ραγδαία, σε αναλογία με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Τι θα συμβεί όταν αυτά τα πλάσματα απαιτήσουν τη δική τους θέση στον πλανήτη μας; Ή, για την ακρίβεια, τι θα συμβεί όταν θα θελήσουν να κατακτήσουν τη Γη; Αντίο, εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Αυτή η περιπέτεια φαντασίας με το σύνηθες αναρχικό χιούμορ του Αϊβαν Ράιτμαν και τα μοναδικά εφέ είναι ένας συνδυασμός από «Αντρες με τα Μαύρα» και «Ghostbusters». (ΗΠΑ, 2001, 103′)
«Η τιµωρός» (Haywire)
Star, 02.00
Δυναμική περιπέτεια του Στίβεν Σόντερμπεργκ, στην οποία η Τζίνα Κοράνο υποδύεται μια πράκτορα-μηχανή θανάτου αποφασισμένη να εκδικηθεί όλους όσοι την «πούλησαν». Και αυτό σημαίνει ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Συμπρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας και Αντόνιο Μπαντέρας. (ΗΠΑ / Ιρλανδία, 2011, 84′)

HeliosPlus