Εκπομπή υγείας
«Υγεία πάνω απ’ όλα»
ΑΝΤ1, 08.45
Γιατί πρέπει το ψωμί να επιστρέψει δυναμικά στη διατροφή μας; Νέα είδη ψωμιού που δίνουν ενέργεια, χορταίνουν και δεν παχαίνουν. Πώς θα κάνουμε αναλγητικές πιέσεις στην κοιλιά για το ευερέθιστο έντερο. Σημαντικά υποχωρούν τα συμπτώματα με αυτή τη μέθοδο δείχνουν κλινικές μελέτες σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μάθετε πώς θα σας χρησιμεύσει μια καρέκλα για να κάνετε εκτονωτική yoga.
Ξένες ταινίες
«Το τερατόσπιτο» (Monster house)
MEGA, 21.00
Ο νεαρός Ντι Τζέι πάντα ήξερε ότι κάτι περίεργο έχει το γειτονικό σπίτι των Νεμπερκράκερ. Και όταν το σπίτι μεταμορφώνεται σε ένα ολοζώντανο τέρας που βρυχάται, ο Ντι Τζέι επιστρατεύει τους φίλους του, Τσάουντερ και Τζένη, για να ανακαλύψουν μαζί το μυστικό που δίνει ζωή στο σπίτι. Η παραγωγή της ταινίας φέρει την υπογραφή των Ρόμπερτ Ζεμέκις και Στίβεν Σπίλμπεργκ και ήταν υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. (ΗΠΑ, 2006, 86′)

«Το χάρισμα» (The gift)
ΣΚΑΪ, 23.00
Ενα εσωστρεφές μέντιουμ (Κέιτ Μπλάνσετ) καλείται να βοηθήσει τις Αρχές στην υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής κοπέλας. Ο Σαμ –Spiderman –Ράιμι παίρνει πολύ στα σοβαρά το μεταφυσικό θέμα του «Χαρίσματος» και σκοντάφτει στη γελοιότητα. Παίζει και ο Κιάνου Ριβς. (ΗΠΑ, 2001, 107′)
«Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν» (Chinese puzzle/Casse-tete chinois)
ΕΡΤ2, 23.15
Χωρισμένος πλέον από τη Γουέντι, η οποία έχει πάρει τα δύο παιδιά τους στη Νέα Υόρκη, ο 40χρονος γάλλος συγγραφέας Ξαβιέ μετακομίζει από το Παρίσι στο Μανχάταν, όπου αναζητεί σπίτι, προσπαθεί να τελειώσει το μυθιστόρημά του και να υποδεχθεί το νεογέννητο παιδί της ομοφυλόφιλης φίλης του Ιζαμπέλ, του οποίου είναι πατέρας. (Γαλλία/Βέλγιο/ΗΠΑ, 2013, 117′)

HeliosPlus