Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν
NOVAsports2HD, 21.15
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Ούνιξ Καζάν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.


Ελληνική σειρά
«Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα»
ΑΝΤ1, 22.15
Η μέρα του δημοψηφίσματος έφτασε και όλοι αγωνιούν. Οχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τα μυστικά τους που κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Η Μάγδα περιμένει εναγωνίως τον Αντώνη που λείπει όλη νύχτα, ενώ μαθαίνει για ποια τελικά προοριζόταν το παράνομο διαβατήριο. Η Σοφία αισθάνεται ότι πλησιάζει το τέλος και θέλει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητές της. Ο Φάνης βρίσκει έναν απρόσμενο επισκέπτη στο λυόμενο, ενώ ο Πέτρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια. Ο Κινέζος προσπαθεί να κρυφτεί από την «αιμοβόρα» Μάγδα. Ο Γιώργος επιστρέφει σπίτι του και πέφτει πάνω στη Σοφία και στον Νεκτάριο. Η Μαρίτσα βρίσκεται για άλλη μια φορά όμηρος, ενώ το κινητό της χτυπάει μυστηριωδώς στα χέρια του Αντώνη.
Ξένες ταινίες
«Ο Μονομάχος» (Gladiator) STAR, 22.00
Αναβίωση της ταινίας-χλαμύδας από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, σε μια ταινία που έκανε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας το Οσκαρ καλύτερης ταινίας και α’ ανδρικού ρόλου με τον Ράσελ Κρόου. (ΗΠΑ, 2000, 142′)

«Μέχρι τέλους» (Dying of the Light)
ΣΚΑΪ, 23.00
Ο βετεράνος πράκτορας της CIA Evan Lake ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την υπηρεσία επειδή πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Ο νεαρός πράκτορας που εκπαιδεύει, όμως, λίγο πριν από την οριστική του αποχώρηση του αποκαλύπτει κάποια απόρρητα στοιχεία για τον παλιό του εχθρό, τον στυγνό τρομοκράτη Banir που όλοι θεωρούσαν νεκρό. Καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Banir ζει, ο Lake καταστρώνει το δικό του σχέδιο εκδίκησης που θα τον ωθήσει σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη και μια μάχη μέχρις εσχάτων με τον ορκισμένο του εχθρό. (ΗΠΑ, 2014, 94′)

HeliosPlus