Ευρωλίγκα
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός
ΕΡΤ2, 19.45
Ως την Κωνσταντινούπολη θα ταξιδέψει ο μπασκετικός Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

Εκπομπή μαγειρικής

«Chef στον αέρα »
Σκάι, 16.00
Νέα και αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα. Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει για έβδομη χρονιά την έρευνα εντός και εκτός στούντιο και παρουσιάζει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

Ελληνική σειρά

Το σόι σου
Alpha, 21.00
Η Σάντρα ανακοινώνει στη Λυδία ότι ένας συμμαθητής της τής ζήτησε να πάνε οι δυο τους σινεμά. Και ενώ η Λυδία χαίρεται που το κορίτσι της μεγάλωσε και έφθασε η ώρα για το πρώτο ραντεβού του, ο Σάββας παθαίνει μικρά απανωτά εγκεφαλικά και μόνο στη σκέψη. Οσο και αν η Λυδία του εξηγεί πως δεν είναι κάτι πονηρό ασφαλώς, οι κουβέντες με τον Αρη και οι αναμνήσεις από τη δική τους εφηβεία θα τον κάνουν να θέλει να εμποδίσει αυτό το ραντεβού με όποιον τρόπο, φέρνοντας τα πάνω-κάτω για μια ακόμα Κυριακή. Και όταν τίποτα δεν πιάσει, ίσως η λύση να ‘ναι τελικά ακόμα και μια εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Ξένη σειρά

Blindspot
STAR, 21.00
Ενα από τα τατουάζ της Τζέιν στέλνει την ομάδα σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία, όπου βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν επικίνδυνο εγκληματία. Η υπόθεση βάζει σε δοκιμασία την ήδη τεταμένη σχέση της Τζέιν και του Γουέλερ και απειλεί να εκθέσει τα μυστικά της Μέιφεϊρ. Εν τω μεταξύ, η Πάτερσον σπάει τους κανόνες για να λύσει έναν γρίφο τατουάζ.

Ξένες ταινίες
«Παγιδευμένη στο δίκτυο» (The net)
Mega, 24.00
Μια αυθεντία των κομπιούτερ (Σάντρα Μπούλοκ) έρχεται αντιμέτωπη με την ηλεκτρονική τρομοκρατία. Η σκοτεινή πλευρά των δυνατοτήτων της πληροφορικής μέσα από ένα καλογυρισμένο θρίλερ του Εργουιν Γουίνκλερ. (ΗΠΑ, 1995, 111′)
HeliosPlus