Ελληνική σειρά
Συμμαθητές ΑΝΤ1, 22.15
Ο Αρης και η Μπέτυ παρηγορούν την Κρίστη για τον Φραγκίσκο, την ίδια ώρα που εκείνος προσπαθεί να μάθει τα πραγματικά της αισθήματα από τον Φρίντομ. Ο Ανδρέας και ο Φρίντομ αποφασίζουν να βρουν τη Λυδία πριν από τη Μαριλένα και την Τάρα. Ο Γιώργος βοηθάει στην επιστροφή της «Αθανασίας» στην Κούλντογκ, ο Φραγκίσκος βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για αυτόν.
Ξένη σειρά
Ο Φάρος ΕΡΤ3, 14.00
Ο Λούις θέλει να ζήσει ο Ιβάν στο διαμέρισμά του, αλλά η Ιρένε δεν είναι διατεθειμένη να έχει έναν άγνωστο στο σπίτι της. Η Λίντα έχει μια λίστα με όλα τα πράγματα που θέλει να κάνει με τον Γκονθάλο, τα οποία όμως δεν τα έχει κάνει με καμία άλλη.
Ξένες ταινίες
«Hanna» STAR, 22.00
Ο τίτλος της ταινίας του Τζο Ράιτ είναι το όνομα μιας κοπέλας-μηχανής θανάτου (Σαοΐρς Ρόσναν). Η Χάνα βγαίνει στον έξω κόσμο μετά την πολύχρονη εκπαίδευση από τον πατέρα της (Ερικ Μπάνα). Ενα πρωτόγονο πλάσμα που μοιάζει λοβοτομημένο αλλά έχει εκπληκτικές ικανότητες σε όλα –κυρίως στις πολεμικές τέχνες. Το όλο στήσιμο θυμίζει «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», μόνο που εδώ η Χώρα των Θαυμάτων είναι ο πραγματικός κόσμος και η Αλίκη το παραμυθένιο πλάσμα. (ΗΠΑ, 2011, 99′)

«Το µεγάλο χτύπηµα» (The big hit)
Mega, 24.00
Τρεις απατεώνες και γνώστες πολεμικών τεχνών απάγουν ένα κορίτσι για να ανακαλύψουν λίγο αργότερα ότι είναι η κόρη του αφεντικού τους. Θεαματική περιπέτεια συνεργασίας Χονγκ Κονγκ και Αμερικής, με δράση, χιούμορ, πολεμική τεχνική και πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, γνωστό από τις «Ξέφρενες νύχτες» και τους «Τρεις ήρωες». (ΗΠΑ/Χονγκ Κονγκ, 1998, 91′)

HeliosPlus