Ελληνικές σειρές
«Η λέξη που δεν λες»
Alpha, 21.50
Η Ιωάννα είναι έτοιμη να φύγει για την Αθήνα και ο Τζατζιμάκης την πλησιάζει ξανά για να τη διεκδικήσει πιο έντονα. Ο Θοδωρής αποκαλύπτει τον άσχημο χαρακτήρα του στην Ιωάννα και η Νατάσσα τελειώνει μαζί του οριστικά. Ο Γιάννης με την Ελένη ξεκινάνε έναν μεγάλο καβγά, με την Ελένη να του χρεώνει ότι είναι απών από όλα όσα περνάει αυτή με τον Παυλή και τον Γιάννη να την κατηγορεί για εγωιστική συμπεριφορά. Και πάνω στον καβγά κανείς τους δεν παίρνει είδηση τον Παυλή που φεύγει. Ο Παυλής είναι άφαντος, σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε.
«Daddy cool»
ANT1, 23.15
Ολοι προσπαθούν να σώσουν τη Στέλλα. Θα τα καταφέρουν; Οι περιπέτειες δείχνουν να μην έχουν τέλος για τον Μάξιμο και την οικογένειά του. Πάντα όμως οι λύσεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Αλλά μαζί με τις λύσεις έρχεται και η ώρα των αποφάσεων για όλους.


Ξένη σειρά
«Εξι αδελφές» ΕΡΤ2, 19.00
Η Φραντζέσκα επισκέπτεται τον Γκαμπριέλ για να του ζητήσει συγγνώμη μετά τα ψέματα που του είπε, όμως εκείνος δεν θέλει να ακούσει τις δικαιολογίες της Σίλβα. Ο Λουίς, ωστόσο, δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί εάν ο Γκαμπριέλ δεν κρατήσει τον λόγο του. Ο Μπενζαμίν ανακαλύπτει τρομερά απογοητευμένος τη σχέση της κόρης του μ’ έναν παντρεμένο.


Ξένη ταινία
«Κύκλος θανάτου» (Cradle 2 the Grave)
STAR, 22.00
Ενας επαγγελματίας ληστής αναλαμβάνει την κλοπή μαύρων διαμαντιών για λογαριασμό ενός πρώην αστυνομικού, νυν κακοποιού. Καταιγιστική δράση εμπλουτισμένη με τις χορογραφικές επιδείξεις του μετρ των πολεμικών τεχνών Τζετ Λι. (ΗΠΑ, 2003, 97′).

HeliosPlus