Τηλεπαιχνίδι
«Κάνε παζάρι»
ΣΚΑΪ, 18.50
Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι, που έχει κατακτήσει όλον τον κόσμο, επιστρέφει ανανεωμένο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 17.45
Στο τετ α τετ γεύμα που έχουν ο Στέργιος με την Αγάπη, αυτός της ανακοινώνει ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φίλιππο για την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της. Η Σίλα βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και παρ’ όλο που προσπαθεί να το κρύψει ο Κώστας το αντιλαμβάνεται. Η Αννα, εντελώς εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του Παύλου, ψάχνει εισιτήριο για να επισπεύσει την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη, αφού ο Παύλος την άφησε και έχει πάει με τη Λένια στην Disneyland. Μαθαίνει από τον Στέργιο ότι τα έχουν ξαναβρεί με την Αγάπη.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μερντοχ»
ΕΡΤ1, 19.45
Ο Μέρντοχ και η δρ Ογκντεν βρίσκονται καλεσμένοι σε μια εκδήλωση της εταιρείας των Ευγενιστών του Τορόντο, στην οποία προεδρεύει ο Τζέιμς Πέντρικ, που ονειρεύεται μια ανώτερη ανθρώπινη ράτσα. Ομιλητής είναι ο διάσημος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Γουέλς, τον οποίο συνοδεύει η μικρή αδελφή της δρος Ογκντεν, η Ρούμπι. Αυτές όμως οι εκπλήξεις όπως και η ομιλία του Γουέλς μπαίνουν στην άκρη με τη φρικιαστική ανακάλυψη ενός ακρωτηριασμένου μέλους.

Ξένη ταινία
«Παιχνίδι κατασκόπων» (Spy game)
Alpha, 23.30
Με αφορμή την προσπάθεια ενός βετεράνου αμερικανού πράκτορα (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) να σώσει από τον θάνατο έναν νεότερό του κατάσκοπο (Μπραντ Πιτ) ο Τόνι Σκοτ επιχειρεί μια ψυχαγωγική καταγραφή της παγκόσμιας δράσης της CIA από την εποχή του Βιετνάμ ως το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. (ΗΠΑ/ΙΑΠΩΝΙΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΓΑΛΛΙΑ, 2001, 116′)

HeliosPlus