Στην ιδιοκτησία του Mega ρίχνει τις ευθύνες για το χάος που επικρατεί στο Mega ο υπουργός ΨΗΠΤΕ κ. Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στο Facebook, ακολουθώντας ίσως το παράδειγμα του Ντόναλντ Τραμπ για χάραξη πολιτικής μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
«Η ιδιοκτησία του Mega επέλεξε να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο. Το κανάλι βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι πλούσιοι μέτοχοί του επιμένουν να μη βάζουν το χέρι στην τσέπη» σημειώνει ο κ. Παππάς, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στις ευθύνες της που έχει και η κυβέρνηση για την κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό.
«Τι ακριβώς λένε σήμερα οι ιδιοκτήτες; Τι λένε όσοι φώναζαν, πριν και μετά το διαγωνισμό για τις άδειες, ότι θα χάνονταν θέσεις εργασίας; Τι λένε αυτοί που εξαπέλυσαν λυσσαλέο πόλεμο κατά της -προβλεπόμενης από το Σύνταγμα- αδειοδότησης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι θέλει να ρίξει «μαύρο» στα κανάλια;», διερωτάται ο υπουργός.
Ο κ. Παππάς κατηγορεί επίσης την DIGEA, «οι υπόλοιποι καναλάρχες δηλαδή», ότι «επιδιώκουν -χωρίς προσχήματα- να ρίξουν «μαύρο» σε ένα κανάλι-ανταγωνιστή τους» και προσθέτει ότι «με αφορμή μια οφειλή, η ιδιωτική εταιρεία Digea διεκδικεί για τον εαυτό της ρόλο υπέρτατου κριτή: να αποφασίζει ποιος θα εκπέμπει και ποιος όχι».

Κάπου εδώ ο κ. Παππάς θυμάται και τους εργαζόμενους τους οποίους παρουσιάζει ως θύματα σε «μια τυπική περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων, στο μέσο της οποίας βρίσκονται οι εδώ και μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού».

Τέλος για μια ακόμα φορά πετάει το μπαλάκι στους ιδιοκτήτες του σταθμού με το ρητορικό έρώτημα: «Αλήθεια, σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στραβά για το Mega, οι ιδιοκτήτες των άλλων καναλιών, αυτοί που δήθεν κόπτονταν για την απασχόληση, δεσμεύονται να απορροφήσουν στις επιχειρήσεις τους ολους τους εργαζόμενους που θα μείνουν χωρίς δουλειά»;