Ελληνική σειρά
«Ταμάμ»
ΑΝΤ1, 23.15
Η Μυρτώ έχει ξετρελαθεί με την Ερμίνα. Επεμβαίνει στον τρόπο που τη φροντίζει η Ελλη και την κακομαθαίνει με αγκαλιές. Αυτό τσιτώνει την Ελλη αλλά και τον Μετίν. Ο Τζεμ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία γιατί ξέρει ότι κατά βάθος χρειάζονται τη Μυρτώ. Η Ελλη τον κατηγορεί για βόλεμα και αδιαφορία. Η Κατερίνα ζηλεύει τις συμμαθήτριες του Κωνσταντίνου και γνωρίζεται επεισοδιακά με τη μητέρα του. Η Μυρτώ αναπάντεχα έρχεται σε επαφή με την Ευθυμία και αποφασίζει να τη βοηθήσει ρισκάροντας να μπλέξει με τον νόμο. Η Ντιλέκ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Ιακώβου κι αυτό που μαθαίνει τη σοκάρει.


Ξένες ταινίες
«Τα αποβράσματα» (American crude)
MEGA, 24.00
24 ώρες στο Λος Αντζελες. Ο Τζον διοργανώνει το μπάτσελορ πάρτι για τον κολλητό του. Παρότι δεν λείπουν τα κλαμπ τα γεμάτα ερωτισμό και η ανικανοποίητη όρεξη για γλέντι, αυτό το μπάτσελορ δεν θα μοιάζει με κανένα. Οι πιο περίεργοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό το εξωπραγματικό προγαμιαίο πάρτι. Μεταξύ πολλών άλλων, βαρόνοι της νύχτας, νάνοι και μια σέξι απατεώνας θα αποδείξουν πως δεν πρόκειται για μια ακόμη τυπική νύχτα. (ΗΠΑ, 2008, 94′)
«Στριπτίζ» (Striptease)
STAR, 00.10
Η Εριν Γκραντ χάνει την κηδεμονία της κόρης της όταν χωρίζει από τον σύζυγό της Ντάρελ, έναν μικροαπατεώνα. Πιάνει δουλειά ως χορεύτρια σε νάιτ κλαμπ προσπαθώντας να κερδίσει χρήματα. Ενα βράδυ στο κλαμπ καταφθάνει ο γερουσιαστής Ντίλμπεκ που είναι όμως μεταμφιεσμένος. Παρ’ όλα αυτά, ένας από τους θαμώνες που ενδιαφέρεται ερωτικά για την Εριν τον αναγνωρίζει και της προτείνει να τον εκβιάσουν. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Καρλ Χάιασεν. (ΗΠΑ, 1996, 108′)

HeliosPlus