Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Ο Βλάσης απαιτεί εξηγήσεις από την Αιμιλία για την απόφασή της να τον απομακρύνει από την εταιρεία, ενώ ο Δαμιανός στριμώχνει τη Φαίη προσπαθώντας να της εκμαιεύσει τα αληθινά αισθήματά της για τον Βλάση. Ο Διάκος με τον Αχιλλέα συγκρούονται για το κλειδί της θυρίδας και ο Βλάσης έρχεται αντιμέτωπος με κάποια έγγραφα που έχει υπογράψει στο παρελθόν χωρίς να έχει δώσει την πρέπουσα σημασία.

«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Ο Αλκιβιάδης, ο Πάτροκλος και οι μπράβοι τους αναγκάζονται να υποχωρήσουν μετά από πυροβολισμούς που ανταλλάσσουν με τα παλικάρια της Αναστασίας, έξω από το σπίτι της. Μαθαίνοντας ο Διαμαντής τη συμμετοχή του Πάτροκλου εξοργίζεται και απειλεί θεούς και δαίμονες, προκειμένου να προστατεύσει τ’ ανίψια του. Παράλληλα ο Αχιλλέας, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτοι είναι ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος, διστάζει να αφήσει τη Μελίνα μόνη στα Χανιά. Η Στέλλα επιστρέφει αργά αλλά σταθερά στις φοβίες της. Στην Κύπρο, η Αλεξάνδρα νιώθει ταπεινωμένη όταν δέχεται τα πυρά της Δήμητρας σε δημόσιο χώρο.
Ξένη ταινία
«Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ»
(Jupiter ascending) STAR, 22.00
Την ημέρα που γεννήθηκε η Τζούπιτερ τα αστέρια έδειχναν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Ενήλικη πλέον, η Τζούπιτερ ονειρεύεται ακόμα τον ουρανό με τα αστέρια, προσγειώνεται όμως στην πεζή πραγματικότητα της δουλειάς της ως καθαρίστριας σπιτιών και πρωταγωνίστρια μιας σειράς άτυχων περιστατικών. Μόνο όταν ο Κέιν, ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κυνηγός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Η γενετική της υπογραφή την έχει χαρακτηρίσει ως την κληρονόμο μιας σπουδαίας κληρονομιάς, που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στο Σύμπαν. (ΗΠΑ/Αυστραλία, 2009, 113′.

HeliosPlus