Ελληνική σειρά
«Αστέρας Ραχούλας»
Alpha, 21.00
Η νίκη του Αστέρα φέρνει αναταράξειςστο αντίπαλο στρατόπεδο. Ωστόσο, ο Ανέστης με τη Γιώτα δεν το βάζουν κάτω και οργανώνουν το νέο τους σχέδιο. Ο δούρειοςίππος για το στρατόπεδο των μισητών αντιπάλων ακούει στο όνομα Ανδρέας Ανδρονίκου. Η Σαββούλα αντιλαμβάνεται ότι ο Αγγελής δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει στον έρωτά της, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Ο Αρηςκαι η Μαργαρίτακανονίζουν ταξίδι, αλλά η ξαφνική εμφάνιση του Μάνου ανατρέπει τα σχέδιά τους.


Ξένες ταινίες
«Απαγωγή» (Stolen)
Star, 21.00
Στην τελευταία συνεργασία του Σάιμον Γουέστ με τον Νίκολας Κέιτζ («Conair») μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες ένας πρώην ληστής που μόλις αποφυλακίστηκε θα πρέπει να ανακαλύψει τα ίχνη της κόρης του, θύματος απαγωγής ενός πρώην συνεργάτη και φίλου του. Η ταινία αξιοποιεί καλά τους δρόμους της Νέας Ορλεάνης όπου γυρίστηκε. Οι σκηνές καταδίωξης έχουν κάτι από την ενέργεια του «Ανθρώπου από τη Γαλλία» και ο αστυνομικός της υπόθεσης, ο Ντάνι Χιούστον, παραπέμπει με το «καβουράκι» του αμέσως στον Τζίμι Ντόιλ που υποδύθηκε ο Τζιν Χάκμαν στην κλασική εκείνη ταινία. Ομως, κακά τα ψέματα, το σενάριο ισοπεδώνεται από έναν σιδηρόδρομο απίστευτων καταστάσεων που σε κάνουν να πεις «ε, αυτό μόνο στο σινεμά μπορεί να γίνει!».
«Οπλισμένος και επικίνδυνος»
(The foreigner) Mega, 24.00
Ο Τζον Κολντ είναι ένας μισθοφόρος μυστικός πράκτορας. Εκπαιδευμένος στις πιο δύσκολες συνθήκες, είναι πάντα έτοιμος να φέρει σε πέρας τις επικίνδυνες αποστολές του. Η τελευταία του αποστολή είναι η μεταφορά ενός μυστηριώδους φορτίου από τη Γαλλία στη Γερμανία. Στην πορεία, ο Κολντ θα ανακαλύψει πως πολλοί επικίνδυνοι «κακοί» ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το φορτίο του, ο ίδιος όμως είναι αποφασισμένος να τους εξοντώσει. (ΗΠΑ, 2003, 96′)

HeliosPlus