Ευρωλίγκα
Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός
ΕΡΤ2, 19.30
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» Φενέρμπαχτσε, αναζητώντας τη νίκη που θα τον εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Ερωτευμένη για ακόμη μία φορά, η Μπέλα, έχει συστηθεί στον έρωτά της ως πλούσια και ανεξάρτητη και ψάχνει ευάερο και ευήλιο σπίτι για να τον φιλοξενήσει. Παίρνει λοιπόν κρυφά από το σπίτι της Λυδίας τα κλειδιά των Τριαντάφυλλων και περνάει εκεί το βράδυ με τον έρωτά της, αφού ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα λείπουν. Το επόμενο πρωί ξυπνάει, διώχνει πρώτα τον «έρωτα» και ύστερα φεύγει, χωρίς να καταλάβει κανείς το οτιδήποτε. Ή μήπως όχι; Ακούστηκαν οι μουσικές που έβαλε; Τσακώθηκε με κάποιον ο «έρωτας» σήμερα το πρωί; Τι είδε ο γείτονας από απέναντι και γιατί ύποπτη για όλα θεωρείται η Αλεξάνδρα.
«Ελεύθερος σκοπευτής» (American sniper) STAR, 22.00
Ο Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα κερδίζει τον τίτλο του «Θρύλου». (ΗΠΑ, 2014, 127′)
Ξένες ταινίες
«Impulse» MEGA, 24.00
Η Κλερ είναι ένα επιτυχημένο στέλεχος μεγάλης εταιρείας, με φίλους αγαπημένους, έναν καλό σύζυγο και ζωηρές ερωτικές φαντασιώσεις. Η καθόλου βαρετή καθημερινότητά της θα αλλάξει, όταν θα αρχίσει να διαπιστώνει πως οι φαντασιώσεις μπορούν να αποβούν μοιραίες, καθώς γίνονται πραγματικότητα. Το αισθησιακό παιχνίδι της με έναν άντρα θα καταλήξει σε μικρό εφιάλτη καθώς θα χάνει τον έλεγχο. (ΗΠΑ, 2008, 121′)

HeliosPlus