Ελληνική σειρά
Daddy cool
ANT1, 23.15
Η Νίνα και ο Θαλής ψάχνουν τον Κωστή, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, και καταλήγουν στο σπίτι του Μάξιμου για να τον ψάξουν όλοι μαζί. Από την άλλη, η Στέλλα προσπαθεί να μιλήσει στον Μάξιμο, αλλά εκείνος είναι τόσο θυμωμένος που δεν θέλει να ακούσει τίποτε. Μέσα σ’ όλα αυτά, εμφανίζεται ξανά η μητέρα του Μάξιμου και του Μήτσου, αλλά όχι για να δει αυτούς.

Ξένες ταινίες
Broken city
STAR, 22.00
Ο πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ Μπίλι Τάγκαρτ, αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη σύζυγο του δημάρχου της Νέας Υόρκης, ο οποίος ετοιμάζεται να επανεκλεγεί. Πίσω από μια υπόθεση απιστίας όμως κρύβεται κάτι σκοτεινότερο και εξαιρετικά επικίνδυνο. Ο δήμαρχος, στον οποίο ο Τάγκαρτ χρωστά χάρη για μια μυστηριώδη υπόθεση στο παρελθόν του, τον προσλαμβάνει γιατί θέλει να ανακαλύψει την ταυτότητα του εραστή της γοητευτικής αλλά μυστηριώδους συζύγου του. Καλοστημένο b-movie του Αλεν Χιουζ με τον Ράσελ Κρόου σε ρόλο αινιγματικού σε πρoθέσεις δημάρχου και τον Μαρκ Γουόλμπεργκ για μια ακόμη φορά αστυνομικό εν μέσω πλεκτάνης. (ΗΠΑ, 2013, 103′)
«Ερωτικά παιχνίδια 3» (Cruel intentions 3)
MEGA, 24.00
Υστερα από ένα στοίχημα αποπλάνησης με στόχο δύο ανυποψίαστες φοιτήτριες, οι αδίστακτοι Τζέισον και Πάτρικ θέτουν ως επόμενο έπαθλο του νοσηρού παιχνιδιού που έχουν επινοήσει την πανέμορφη Κάσι Μερτέιγ, αλλά αυτή τη φορά το υποψήφιο «θύμα» τους επιφυλάσσει εκπλήξεις: η ψυχρή και αδίστακτη Κάσι ξέρει να πηγαίνει την ερωτική πρόκληση σε καινούργια επίπεδα ηδονής και πόνου. H ταινία φέρει την υπογραφή του παραγωγού των μεγάλων επιτυχιών «SWAT», «ΧΧΧ» και οι «Μαχητές των δρόμων». (ΗΠΑ, 2005, 81′)

HeliosPlus