Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Alpha, 21.00
Ο Στέλιος, αδελφός της Νικολέτας, έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα και ως μελετητής βιολόγος βάζει τον έρωτα στο μικροσκόπιο. Υστερα από απανωτές ληστείες στο χωριό και στα πέριξ, συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησης και η Βούλα πείθει τον –απρόθυμο –Μηνά με το σκεπτικό ότι είναι χρέος του. Η Μαρίνα αποφασίζει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του Ηλία στις χειμερινές εκπτώσεις. Μετά την ατελείωτη βασιλόπιτα που έφαγε στις γιορτές, ο Σίμος πανικοβάλλεται μήπως ξαναγίνει χοντρός. Προσπαθεί να πείσει και τη Λένα να αδυνατίσει, όμως εκείνη δεν είναι τόσο αποφασισμένη.
«Οι συμμαθητές» ΑΝΤ1, 22.15
Η Μαριλένα αναθέτει την υπόθεση της ληστείας σε ντετέκτιβ και ζητάει από τον Γιώργο να συλλέξει δείγματα DNA από όλη την εταιρεία. Ταυτόχρονα, ξεκινά έρευνα με την Τάρα για την υπόθεση από το παρελθόν, στην οποία φοβάται ότι είναι ανακατεμένος ο Ανδρέας. Η Κρίστη επιμένει στα τηλεφωνήματά της στον Φραγκίσκο.
Ξένη σειρά
«Εξι αδελφές» ΕΡΤ2, 19.00
Μια μυστηριώδης γυναίκα κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι των αδελφών Σίλβα. Είναι η Χοσέφα, η μητέρα της Πέτρα. Η Μπιάνκα και η Μαρίνα κάθε μέρα έρχονται και πιο κοντά. Μετά το φιλί της με τον Χερμάν η Αντέλα νιώθει μετανιωμένη, καθώς δεν θέλει να καταλήξει με τον λάθος άντρα.


Ξένη ταινία
«Οι καλοκαιρινές διακοπές µου»
(How I spent my summer vacation)
Star, 21.00
Ενας τυπικός παράνομος της αμερικανικής μεθορίου, ο Ντράιβερ (Μελ Γκίμπσον), συλλαμβάνεται όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή Ελ Πουεμπλίτο. Εκεί γνωρίζει ένα φυλακισμένο αγόρι που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό το οποίο σύντομα θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή και των δύο. (ΗΠΑ, 2012, 84′)

HeliosPlus