Ξένες ταινίες
«Τα στρουµφάκια»
(Τhe smurfs)
MEGA, 21.00
Τα γνωστά σε όλους μας στρουμφάκια, σε μια ακόμη προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κακό Δρακουμέλ, σκορπίζονται στο δάσος. Ο Σκουντούφλης μπαίνει σε μια σπηλιά και αρκετά στρουμφάκια τον ακολουθούν, ξεχνώντας ότι ο Μπαρμπα-Στρουμφ τούς είχε προειδοποιήσει να μην πάνε ποτέ εκεί, όπου η πανσέληνος ανοίγει τη νύχτα μια μαγική πύλη για το Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Στην άγρια μεγαλούπολη θα βρουν καταφύγιο στο διαμέρισμα ενός ζευγαριού ενώ ψάχνουν τον δρόμο της επιστροφής προτού τα βρουν πρώτοι ο Δρακουμέλ και η Ψιψινέλ. Ακούγονται οι φωνές των: Φώτη Πετρίδη, Ηλία Ζερβού, Σίσσυς Χρηστίδου και Κώστα Δαρλάση. (ΗΠΑ, 2011, 103′)
«Ευχαριστούμε που καπνίζετε»
(Thank you for smoking)

ΕΡΤ, 21.00
Ο όμορφος, γοητευτικός, πανέξυπνος και πάντα ετοιμόλογος Νικ Νέιλορ είναι ο εκπρόσωπος Τύπου για λογαριασμό μεγάλης καπνοβιομηχανίας και ο αντιπρόεδρος στην Ακαδημία Σπουδών Καπνού. Δουλειά του είναι να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και να παρουσιάζει το κάπνισμα σαν μια μη επιβλαβή συνήθεια προς όφελος των αφεντικών του, κάτι το οποίο κάνει με μεγάλη επιτυχία, προκαλώντας αμέτρητες αντιπάθειες, από την κοινή γνώμη μέχρι την πολιτική ηγεσία. Διασκεδαστική σάτιρα, που βγάζει τη γλώσσα στις καπνοβιομηχανίες, στο υποκριτικό τους marketing και τις δημόσιες σχέσεις τους και κλείνει κατάμουτρα την πόρτα στην «πολιτική ορθότητα» των καιρών μας. (ΗΠΑ, 2005, 92′)
«Τζακ ποτ στον έρωτα»
(What happens in Vegas)

SKAΪ, 22.15
Ερωτικά αλλά και οικονομικά μπερδέματα ανάμεσα στον Αστον Κούτσερ και στην Κάμερον Ντίαζ ύστερα από μια νύχτα ακολασίας στο Λας Βέγκας. Ευχάριστη ρομαντική κομεντί, ό,τι πρέπει για Παρασκευή βράδυ. Σκηνοθεσία: Τομ Βόγκαν. (ΗΠΑ, 2008, 88′)

HeliosPlus