Τσάμπιονς Λιγκ
Ρεάλ – Ντόρτμουντ
ΕΡΤ1 & COSMOTEsport2HD, 21.45
Η Ρεάλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση που θα δώσει το εισιτήριο της πρώτης θέσης από τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Συμμαθητές»


ANT1, 22.15
Ο Ανδρέας διακόπτει τη συνάντηση για τη θέση μάρκετινγκ πανικόβλητος λόγω ενός τηλεφωνήματος σχετικά με τον Αρη. Η Μαριλένα σπεύδει στην κλινική για τον Αρη παρέα με την Αλίκη, ενώ ο Ισίδωρος δέχεται μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση. Η Τότα τηλεφωνεί στη Μαριλένα αλλά καταλήγει να μιλάει με τη Σεσίλια, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο επαγγελματικό ραντεβού μαζί με τον Ηρακλή και η Γκέλυ έρχεται αντιμέτωπη με την απόφαση της Μαριλένας για τη θέση μάρκετινγκ. Τι συμβαίνει με τον Αρη; Θα βοηθήσει η Αλίκη τη Μαριλένα στην κλινική; Τι αποφασίζει η Μαριλένα για τη Διεύθυνση Marketing; Θα κρατήσει την απόφασή της;
Ξένες ταινίες



«Ανάλυσέ το»

Alpha, 23.50
Ο Μπίλι Κρίσταλ υποδύεται τον εβραίο ψυχαναλυτή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μεγαλομαφιόζου της Νέας Υόρκης που περνά κρίση… συνειδήσεως. Πανέξυπνη μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Ράμις, σημείωσε τεράστια επιτυχία και βρήκε μια «συνέχεια», το «Ανάλυσέ το ξανά», με τους ίδιους ηθοποιούς στους κεντρικούς ρόλους. (ΗΠΑ, 1999, 99′)
«Μαχητικό Stealth: η αόρατη απειλή»


(Stealth)
MEGA, 24.00
Ο σκηνοθέτης των καταιγιστικών περιπετειών «ΧΧΧ: Ο απόλυτος πράκτορας» και «Μαχητές των δρόμων» Ρομπ Κοέν σκηνοθετεί έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της ανθρωπότητας: την απώλεια ελέγχου των μηχανών από τον άνθρωπο. Στο εγγύς μέλλον, ένα πιλοτικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης εκπαιδεύεται από τον άνθρωπο για να εκτελεί τις πιο ακραίες αποστολές. Γρήγορα, όμως, το σύστημα γίνεται εξυπνότερο από τους εκπαιδευτές του και σταματά να πειθαρχεί στις εντολές του. Το αποτέλεσμα; Ανθρωπος εναντίον μηχανής σε έναν πόλεμο νέας γενιάς. (ΗΠΑ, 2005, 121′)

HeliosPlus