Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στην υγειά μας, ρε παιδιά»
Alpha, 22.00
Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Ζουγανέλης συναντιούνται σε μια μουσική σύνοδο κορυφής. Αυτό το Σάββατο θα βρεθούν όλοι μαζί σε μια ξεχωριστή βραδιά με ιδιαίτερες στιγμές. Στο πλατό μοιράζονται την κοινή αγάπη για το καλό τραγούδι και ερμηνεύουν μερικά από τα καλύτερα κομμάτια τους, αλλά και άλλα, αγαπημένα και διαχρονικά.

Ξένες ταινίες
«Ο εγωιστής γίγαντας»


(The selfish giant)
ΕΡΤ2, 21.00
Μια σύγχρονη ιστορία που διαδραματίζεται σε μια πόλη του αγγλικού Βορρά, με ήρωες τον 13 χρόνων Αρμπορ και τον καλύτερό του φίλο Σουίφτι. Οταν τους αποβάλλουν από το σχολείο και ζώντας σαν ξένοι στην ίδια τους τη γειτονιά, τα δύο αγόρια γνωρίζουν τον Κίτεν, έναν ρακοσυλλέκτη. Στην προσπάθειά τους να βγάλουν κάποια χρήματα και να βρουν έναν σκοπό στη ζωή τους αρχίζουν να δουλεύουν για εκείνον, συλλέγοντας μεταλλικά απορρίμματα και καλώδια, χρησιμοποιώντας ένα άλογο και ένα κάρο. (Αγγλία, 2013, 88′)

«Περιπολία»


(End of watch)
Star, 01.30
Οι δρόμοι του νοτιοκεντρικού Λος Αντζελες δεν ανήκουν στους πολίτες του. Ανήκουν στις συμμορίες οι οποίες έχουν κηρύξει πόλεμο εξουσίας και χρημάτων μεταξύ τους. Ενα δίδυμο αστυνομικών και αδελφικοί φίλοι έχουν στη δικαιοδοσία τους αυτούς ακριβώς τους δρόμους. Ο επαγγελματισμός τους αλλά και η ικανότητά τους να εντοπίζουν και να αποτρέπουν μεγάλες συμφωνίες ναρκωτικών και εμπόριο λευκής σαρκός έχει βάλει τους δύο φίλους και αστυνομικούς στο στόχαστρο του μεξικανικού καρτέλ. Με στυλ ντοκιμαντέρ και πληθώρα λήψεων δράσης από κάμερα χειρός, ο σκηνοθέτης μάς μεταφέρει στους επικίνδυνους δρόμους της συμμοριοκρατούμενης μεγαλούπολης μέσα από την έντονη ρουτίνα δύο σκληροτράχηλων αστυνομικών. (ΗΠΑ, 2012, 98′)

HeliosPlus