Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Η μικρή είναι πολύ ανήσυχη, η Νικολέτα και ο Διονύσης δεν μπορούν να καταλάβουν τι φταίει, ώσπου η Ζηνοβία βάζει ιδέες στη Νικολέτα ότι το παιδί είναι «ματιασμένο». Ο Σίμος και η Λένα επιστρέφουν σπίτι χωρίς κλειδιά και τους ανοίγει κλειδαράς, επειδή έκλεψαν την τσάντα του Σίμου που είχε τα πάντα μέσα. Ο Μηνάς θέλει να αρνηθεί την πρόκληση ενός γάμου στα Χανιά, γιατί του πέφτει μακριά, αλλά η Βούλα έχει τον τρόπο της να τον καταφέρει. H Μαρίνα μελετά τη δικογραφία για μια υπόθεση που έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο και έχει βαλθεί πάση θυσία να βρει τον δολοφόνο.


Ξένες ταινίες
«Ο Ολυµπος έπεσε»


(Olympus has fallen)
Star, 21.00
Mια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ, έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον αμερικανό πρόεδρο όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η πρώτη κυρία. Καθώς όμως τα γεγονότα ξετυλίγονται, η ζωή του προέδρου βρίσκεται ακόμη μία φορά στα χέρια του Μάικ. (ΗΠΑ, 2013, 106′)
«Τυφλό χτύπημα»


(Hit list)
Mega, 00.30
Μια νύχτα ένας άτυχος επιχειρηματίας ονόματι Αλαν Κάμπελ συναντά τον Τζόνας Αρμπορ, έναν μυστηριώδη άγνωστο που ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας εκτελεστής και προσφέρεται να «καθαρίσει» γι’ αυτόν πέντε στόχους δωρεάν. Νομίζοντας ότι είναι φάρσα ο Αλαν δίνει μια λίστα με ονόματα. Την επόμενη μέρα οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη λίστα αρχίζουν να πέφτουν νεκροί ένας – ένας και όλα τα στοιχεία δείχνουν τον Αλαν. Καταδιωγμένος από την αστυνομία αλλά και από ενοχές, ο Αλαν ξεκινά μια μάχη με τον χρόνο για να σταματήσει τις δολοφονίες. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

HeliosPlus