Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
NOVASPORTS 2HD, 22.00
Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» της Βαρκελώνης υποδέχεται η Μπαρτσελόνα τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Τα πέντε κλειδιά»
ΑΝΤ1, 17.45
Ο Ορέστης, ελεύθερος πια, προσπαθεί με κάθε μέσο να βγάλει αθώα την Κυβέλη. Με τη βοήθεια του Στέργιου και του Ηλία ψάχνουν σε κάθε κατεύθυνση. Ο φόβος της Κυβέλης είναι μήπως έρθει η επόμενη εντολή και δεν τη βρει στο σπίτι. Ενας παράξενος δικηγόρος εμφανίζεται ως υπερασπιστής της Κυβέλης.


Ξένες ταινίες
«Προμηθέας»
(Prometheus)
Star, 22.00
Η ομάδα του διαστημοπλοίου «Προμηθέας» έρχεται αντιμέτωπη με τον τρόμο σε άγνωστους πλανήτες. O Ρίντλεϊ Σκοτ «επιστρέφει» στο δικό του «Αλιεν» (1979) αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ κατώτερο. Με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Νούμι Ράπας κ.ά. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2012, 113′)
«Αγγίζοντας τον θάνατο»
(Half past dead)
Mega, 00.50
Περιπέτεια δράσης με όλα τα απαραίτητα συστατικά του είδους και με 15 εκατ. δολάρια εισπράξεις στο αμερικανικό box-office. Η περιβόητη φυλακή του Αλκατράζ ξανανοίγει τις πύλες της για να στεγάσει και πάλι τους πιο σκληρούς βαρυποινίτες. Ομως ένας ιδιοφυής κακοποιός και μια ομάδα κομάντος καταλαμβάνουν τη φυλακή για να εξαναγκάσουν έναν κατάδικο να τους αποκαλύψει πού έχει κρύψει κλεμμένο χρυσό πολλών εκατομμυρίων. Μέσα στη φυλακή βρίσκεται και ο μυστικός πράκτορας του FBI Πετρόσεβιτς, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να σώσει την κατάσταση. Για να το πετύχει όμως πρέπει πρώτα να πείσει τους υπόλοιπους κατάδικους να τον βοηθήσουν να πιάσει τους κομάντος. (ΗΠΑ, 2003, 94′)

HeliosPlus