Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδος
Χανιά – Ολυµπιακός
Cosmote Sport1HD, 19.30
Στην Κρήτη θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκποµπή
«Αυτοψία»
Alpha, 23.50
Επτά χρόνια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα έχει γεμίσει με επιχειρήσεις-φαντάσματα. Ερειπωμένα εργοστάσια, άδεια καταστήματα, στοιχειωμένα γραφεία δεσπόζουν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την περιφέρεια. Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά ανθρώπους που μιλούν στην κάμερα για τα «χρυσά» χρόνια, εξιστορούν πώς βρέθηκαν στον δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη και επισημαίνουν ότι στα κτίρια έμειναν πλέον μόνο οι ταμπέλες για να θυμίζουν τις καλές εποχές.


Ξένες ταινίες
«Οι αναλώσιµοι 3»
(The expendables 3)
Star, 22.00
Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας έρχονται αντιμέτωποι με τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια συνίδρυσε τους Αναλώσιμους μαζί με τον Μπάρνεϊ. Ο Κόνραντ όμως στη συνέχεια έγινε αδίστακτος έμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει –ή έτσι νόμιζε. Ο Κόνραντ ξέφυγε ήδη μία φορά από τα δίχτυα του θανάτου και τώρα έχει βάλει έναν και μόνο στόχο: να αποτελειώσει για πάντα τους Αναλώσιμους. Ο Μπάρνεϊ όμως έχει εντελώς διαφορετικά σχέδια. Για να αντιμετωπίσει ωστόσο η ομάδα τον νέο κίνδυνο, θα χρειαστεί ενισχύσεις και νέο αίμα στους κόλπους της. (ΗΠΑ / Γαλλία / Βουλγαρία, 2014, 118′)

«Φιλαδέλφεια»
(Philadelphia)
Mega, 24.00
Μία από τις πρώτες ταινίες που πραγματεύτηκαν τίμια και ανθρώπινα τους πάσχοντες από τη νόσο του AIDS, με τον Τομ Χανκς (δεύτερο Οσκαρ α’ ανδρικού ρόλου) στον ρόλο έναν ικανού δικηγόρου που πέφτει θύμα προκατάληψης όταν γνωστοποιείται η ασθένειά του. (ΗΠA, 1993, 119′)

HeliosPlus