Κύπελλο Ελλάδος



ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
Cosmote Sport1HD, 19.30
Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Ελληνική σειρά
Το σόι σου
Alpha, 21.00
O Βαγγέλης, βλέποντας τις πωλήσεις του κεντρικού καταστήματός του να πέφτουν, φτιάχνει ένα πρόχειρο ραδιοφωνικό σποτάκι χρησιμοποιώντας τη φωνή του Σάββα. Το μαγαζί όμως συνεχίζει να μην πηγαίνει καλά και, με προτροπή του Μιχάλη, αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Σύσσωμη η οικογένεια Χαμπέα οργανώνεται με σκοπό να παραχθεί μια ολοκληρωμένη διαφήμιση που θα προβάλλεται μέσω Internet και αμέσως ξεκινούν οι διαφωνίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το σενάριο, το τζινγκλάκι… Τελικά, πρωταγωνιστής πείθεται να γίνει ο Διονύσης, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχαν υπολογίσει, αφού ένα λάθος του Μιχάλη θα φέρει μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων.
Ξένη ταινία


«Εφεδρικοί δολοφόνοι»
MEGA, 24.00
Ο Τζον Λι, κινέζος μετανάστης στην Αμερική και πρώην επαγγελματίας δολοφόνος, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, βαθιά μετανοιωμένος για το βίαιο παρελθόν του. Ομως, προσπαθώντας να προστατέψει την οικογένειά του, αναγκάζεται για μία ακόμη φορά να εργαστεί για έναν πανίσχυρο άνδρα του υποκόσμου, τον Γουέι. (ΗΠΑ, 1998, 83′)
Ξένη σειρά
Hemlock grove
ΣΚΑΪ, 00.45
Ενα τροχαίο ατύχημα σε έναν ερημικό δρόμο αναγκάζει την οδηγό ενός αυτοκινήτου να αναζητήσει βοήθεια στο πρώτο σπίτι που βλέπει μπροστά της: την έπαυλη του Roman Godfrey. Εν τω μεταξύ, η μητέρα του Roman, η Olivia, δεν μπορεί ακόμη να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου. Τέλος, ο Peter προσπαθεί μαζί με την εξαδέλφη του, την Destiny, να κατανοήσει το νόημα των περίεργων ονείρων του. Απ’ ό,τι φαίνεται, το υποσυνείδητό του τού στέλνει μηνύματα ότι άλλη μια αλυσίδα τραγικών γεγονότων είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί.

HeliosPlus