Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδας

Αρης – Αστέρας Τρίπολης
Cosmote Sport 3HD, 17.15
Ο Αρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση μου»
Alpha, 20.00
Μετά την παθιασμένη νύχτα τους, ο Βλάσης στέλνει λουλούδια στη Φαίη. Η Ρενάτα μετανιώνει για τον καβγά τους την προηγουμένη και αποφασίζει να του δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη. Ο Ηλίας και οι αισθηματικές βοηθοί του συνεχίζουν τις προσπάθειες να συγκινήσουν την Αιμιλία με νέα ερωτική επιστολή. Ο Μίμης σκέφτεται να επιστρέψει στο σχολείο για χάρη της Ισμήνης, αλλά ο πατέρας του έχει άλλα προβλήματα –τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε με τη Μιράντα ούτε με τον Λεωνίδα. Η Ρενάτα ρωτά τον Αχιλλέα γιατί δεν θέλει να φύγει για τη Γερμανία, ενώ ο Λεωνίδας αρχίζει να υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους. Θα παραδεχτεί επιτέλους την αλήθεια στον πατέρα του;

Ξένες ταινίες

«The hangover»
Star, 22.00
Μία από τις καλύτερες κωμωδίες της τελευταίας δεκαετίας, παρακολουθεί τις περιπέτειες τριών φίλων (Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Ελμς και Ζακ Γαλυφιανάκης) που προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη του τέταρτου μέλους της παρέας (Τζάστιν Μπάρτα) στο Λας Βέγκας. Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς. (ΗΠΑ, 2007, 96′)
«Οχι άλλη χαζοαμερικάνικη ταινία»
(Not another teen movie)
Mega, 24.00
Αυτή η χρονιά σημάδεψε το Κολέγιο Τζον Χιουζ: η ομάδα ποδοσφαίρου πάτωσε, μια τουαλέτα προσγειώθηκε μέσα στην τάξη των Αγγλικών, μαθητές τραυματίστηκαν, έφαγαν χυλόπιτες, έγραψαν αξέχαστα απαράδεκτα ποιήματα, και όλα αυτά ήρθαν και «έδεσαν» με τον αποχαιρετιστήριο χορό της χρονιάς, όπου η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Οπως είναι φυσικό, το Κολέγιο δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο. (ΗΠΑ, 2002, 89′)

HeliosPlus