Ελληνικές σειρές
Τα πέντε κλειδιά
ΑΝΤ1, 17.45
Η Κυβέλη παρασύρει τον Ορέστη, κρυφά απ’ όλους, στη μαρίνα με τα γιοτ, όπως επιβάλλει η δεύτερη εντολή. Η βραδιά εξελίσσεται πολύ καλά για το ζευγάρι. Η Κίκα φεύγει το άλλο πρωί για Αθήνα, να υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο. Η Νάντια συνεχίζει τον πόλεμο με τον Νικολάου. Η Μάριον πάει στα γραφεία του Ορέστη να τον βρει αλλά εκεί βρίσκει μόνο τη Λένια με την οποία λογομαχεί. Η απρόσμενη εξέλιξη αυτού του καβγά θα βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον Ορέστη και την Κυβέλη.
«Αστέρας Ραχούλας»
Alpha, 21.50
Ο Αστέρας καταποντίζεται στον αγώνα με τον Βύρωνα Αχλαδερής, μετά την πλεκτάνη της Γιώτας. Η Τασία πιέζει τον Τσότρα να αφήσουν τη Ραχούλα και να μετακομίσουν στο Παραδείσι. Παράλληλα «βάζει» ιδέες στο μυαλό του Τατούη για τη Λένα. Ο Μπάμπης αρχίζει έρευνα για να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για τη δολιοφθορά που στοίχισε την ντροπιαστική ήττα της ομάδας. Εν τω μεταξύ, η Σαββούλα κάνει ό,τι μπορεί για να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Αγγελής, ενώ η Μαργαρίτα αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στον Αστέρα.


Ξένη ταινία
«Οι σπεσιαλίστες»
(The specialist)
STAR, 23.45
Η Μέι Μάνρο (Σάρον Στόουν) επαναφέρει στην ενεργό δράση τον Ρέι Κουίκ (Σιλβέστερ Σταλόνε), πρώην πράκτορα της CIA και ειδικό στα εκρηκτικά, καθώς προτίθεται να εκδικηθεί για τη δολοφονία των γονιών της από τον μεγαλοκακοποιό Τζο Λίον και τον γιο του, Τόμας. Στο μεταξύ ο Νεντ Τρεντ, πρώην συνάδελφος του Ρέι, που εργάζεται τώρα για λογαριασμό του Λίον, είναι αποφασισμένος να κλείσει μια και καλή τους παλιούς, ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει μαζί του. Καθώς ο Ρέι αποδεκατίζει τους άνδρες του Λίον, μπλέκεται παράλληλα σε ένα φλογερό ειδύλλιο. (ΗΠΑ, 1994, 101′)

HeliosPlus